13 kilometrelik parkuru yürüdüler

Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Doğa Yürüyüşünün (Hiking Gezisi) bu yıl 4'üncüsü düzenlendi. Kırklareli Vize ilçesinde Kadastro'dan başlayan yürüyüş

GÜNDEM 5.05.2019 13:07:00 0
13 kilometrelik parkuru yürüdüler

Doğaseverler, Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, strese, kent yaşamına ara vererek doğayla bütünleşmek, sağlıklı adımlarla geleceğe yürümek amacıyla bu yıl 4’üncüsü düzenlenen doğa yürüyüşünde bir araya geldi.

 

AMAÇ, İNSANLARI SPORA TEŞVİK ETMEK

 

Kırklareli’nin Vize ilçesinde Kastro’dan başlayan yürüyüş Kıyıköy’de sona erdi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, vatandaşları spora teşvik etmek için farklı organizasyonlar düzenlediklerini ifade ederek, bu organizasyonlarla vatandaşları sağlıklı yaşam için yönlendirdiklerini, sporu özendirdiklerini söyledi.

 

BU YIL 4’ÜNCÜSÜ DÜZENLENDİ

 

Geleneksel hale getirdikleri Doğa Yürüyüşlerinin (Hiking Gezisi) bu yıl 4’üncüsünü düzenlediklerini söyleyen Başkan Akay, “Vatandaşlarımız doğa yürüyüşümüzde tertemiz bir havada spor yapıp, doğanın güzelliklerini keşfederken, kısa süreli de olsa şehir yaşamının stresinden uzaklaşma imkanı buldular” dedi. Akay, etkinliğe katılan vatandaşlar ile yürüyüş boyunca doğaseverlerin yanında olan Özel Optimed Hastanesi sağlık ekiplerine de teşekkür etti. Etkinlik sırasında yürüyüşe katılan herkese Çerkezköy Belediyesi tarafından kumanya ikram edildi.

 

Haber / Mneşure KARDEŞ