Uğur Okulları'ndan anlamlı davranış

Özel Çerkezköy Uğur Okulları ve Okul Aile Birliği, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Pınarça İlk ve Ortaokulu yararına düzenlediği yardım kahvaltısından elde edilen gelir ile alığı araç gere

GÜNDEM 3.05.2019 17:59:00 0
Uğur Okulları

Uğur Okulları Okul Aile Birliği tarafından 13 Nisan Cumartesi günü Pınarça İlk ve Ortaokulu yararına düzenlenen yardım kahvaltısından elde edilen gelir ile okul için yaptırılan Atatürk Köşesi, 10 adet sınıf panosu, öğretmenler odası için iki adet masa ve 14 adet sandalye dün okula teslim edildi. Alınan araların okula teslimi sırasında Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz’ın, Pınarça İlk-Ortaokulu Müdürü İlkay Cabalar’ın, Özel Çerkezköy Uğur Okulları Ortaokul Müdürü Tuğba Zenginal’ın, Uğur Okulları Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Semra Aslan, Sevilay Ayan ve Ahu Demirci ve Rehber Öğretmen Mehtap Kıycıoğlu da yer aldı.

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

 

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz yaptığı konuşmada duyarlı davranışlarından dolayı Uğur Okulları'na teşekkürlerini iletti. Okul Müdürü İlkay Cabalar’da Uğur Okulları yönetimine ve Okul Aile Birliği'ne teşekkür ederek Uğur Okulları Ortaokul Müdürü Tuğba Zenginal’a teşekkür çiçeği takdim etti.

 

Haber / Yakup KARATEPE