Gazeteci Gözüyle Kırkpınar Fotoğraf Yarışması'nın 8'incisi düzenleniyor

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenecek olan, Gazeteci Gözüyle Kırkpınar Fotoğraf Yarışması'na başvurular başladı. Gazeteci gözüyle en iyi Kırkpınar

GÜNDEM 3.05.2019 09:16:00 0
Gazeteci Gözüyle Kırkpınar Fotoğraf Yarışması

Edirne Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Gazeteci Gözüyle Kırkpınar Fotoğraf Yarışması’nın 8’incisi 658. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali kapsamında Edirne’de görev yapan gazeteciler arasında düzenlenecek.

 

BİRİNCİYE 2 BİN 500 TL ÖDÜL VERİLECEK

 

Yarışmanın Seçici Kurulu’nda Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Hakan İşcan, Edirne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Selim Bilginkaya, Gazeteci ve Fotoğraf Sanatçısı Behiç Günalan ile Fotoğraf Sanatçısı Enver Şengül yer alacak. Yarışmada birinciye 2 bin 500 TL, ikinciye 2 bin TL, üçüncüye bin 500 TL, Belediye Özel Ödülü’nü kazanan gazeteciye 1000 TL, 20 adet sergileme-satın alma ödülünü kazanan 20 kişiye 300 TL para ödülü verilecektir.

 

SON BAŞVURU 30 MAYIS PERŞEMBE

 

Yarışmaya katılmak isteyen her yarışmacının en fazla 4 adet fotoğrafını (dijital ortamda (DVD/CD) en genç 30 Mayıs Perşembe Günü saat 17:30’a kadar Edirne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne teslim etmesi gerektiği kaydedildi.

 

Haber / Servet AYTEN