Maranda Group market zincirinin ilk halkasını Çerkezköy'de açtı

İnşaat sektörünün ardından gıda sektörüne giriş yapan Maranda Group, market zincirinin ilk halkasını Çerkezköy'de açtı. Maranda Groupun ilk marketi olan AY-1 Hipermarketleri, Cengiz Topel Caddesi üzerind

GÜNDEM 2.05.2019 19:03:00 0
Maranda Group market zincirinin ilk halkasını Çerkezköy

Maranda Group Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yıldız'ın açılış konuşmasıyla başlayan törende Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram da yer aldı.

 

"HEP DAHA İYİSİNİ YAPMAYA GAYRET GÖSTERECEĞİZ"

 

İnşaat sektöründe olduğu gibi gıda sektöründe de hep daha iyisini yapmaya gayret göstereceklerini belirten Maranda Group Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yıldız, "Biz Maranda Group ailesi olarak Silivri merkezli bir kuruluşuz. Silivri'de başlayan restoranlar zincirimiz  gıda sektörümüz şu anda  beş restoranla devam etmektedir ve Silivri'de bu konuda çok işyerleri açtık. Restoranlardan sonra bölgemize marketler zinciri ile de hizmet vermeye başladık. Ay-1 Hipermarketler’i kurarak bu hipermarketimizin ilkini bu gün sizlerle birlikte Çerkezköy’de açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İşletmemiz toplam 700 metre kare kapalı alanı ve 27 personel ile Çerkezköy halkına eksiksiz hizmet verecek. Cumartesi günüde Silivri’de açacağız. Daha Sonrada Çerkezköy Kapaklı Otoyolu üzerinde de 4 bin metre kare kapalı alanı bulunan yine bu şekilde hem toptan hem de parakete satış yapacak bir market açacağız. Burası hem Çerkezköy, hem Kapaklı hem de Saray ve Vize ilçelerine hizmet verecek" şeklinde konuştu.

 

"SİZLER GİBİ YATIRIMCI İŞ ADAMLARINA İHTİYACIMIZ VAR"

 

Ardından konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Enver Bayram’da, "Gelişen büyüyen Çerkezköy’ümüze böyle güzel işyerlerinin açılması kentimizin gelişmişliğinin göstergesinin yanı sıra vatandaşlarımızın da ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaları bakımından önemli. Çerkezköy’ümüzün sizler gibi yatırımcı  iş adamlarına çok ihtiyacı var. Allah utandırmasın. Böyle bir iş yerini ilçemize kazandırdığı için Maranda Group Ailesine teşekkür ederim.İşletmeniz ilçemize ve size hayırlı olsun.Allah bereketli kazançlar versin" dedi. Konuşmanın ardından kurdele kesilerek açılış yapıldı. Katılımcılar marketi gezip çeşitli ikramlarda bulundular.

 

Haber/Servet AYTEN