Vali Canalp çocuklarla bir araya geldi

Edirne Valisi Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, Cumhurbaşkanlığı himayesinde başlatılan "Bir Dünya Kur" programı kapsamında "Biriz, Bütünüz, Güçlüyüz" sloganı ile Çocuk site

GÜNDEM 28.04.2019 15:14:00 0
Vali Canalp çocuklarla bir araya geldi

Edirne Vali Konağı bahçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen kahvaltıda, Edirne Valisi Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, ETSO Kadın Girişimci üyeleri, Melahat Hulusi Datenin Çocuk Evleri ve Sevgi Evlerinde yaşayan çocuklar ile birlikte Okul Destek Programı'nda yer alan 180 çocuk katıldı.

 

ÇOCUKLARA HEDİYE TAKDİM ETTİ

 

Edirne Valisi Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp himayelerinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde ve Edirne Kadın Girişimciler kurulu işbirliğinde devlet koruması altında bulunan çocuklara yönelik kahvaltı etkinliği düzenlendi. Etkinlikte Edirne Kırsalı Doğal Pazarı ve Kadın Girişimciler Projesi'nde yer alan kadınlar tarafından çocuklara el emeği yöresel kahvaltı ikramı yapılarak çocuklar için hazırlanan çeşitli hediyeler takdim edildi. Oyunlar ve çeşitli etkinliklerle devam eden kahvaltı programında Vali Canalp ve eşi Ayten Canalp ETSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan ve Kırsalın Doğal Köy Pazarı üyelerine katkılarından dolayı teşekkür ederek, hediye takdim etti.

 

Haber / Özge MERİÇ