Performanslarıyla beğeni topladılar

Pakize Narin Anadolu Lisesi Tiyatro Topluluğu tarafından Şair ve Oyun Yazarı Tamer Dursun'un yazdığı "Amca Size İnsan Diyebilir Miyim" adlı komedi oyunu, Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi'nde sahnelendi. 2 perde

GÜNDEM 28.04.2019 16:09:00 0
Performanslarıyla beğeni topladılar

Tamer Dursun'un  yazdığı "Amca Size İnsan Diyebilir Miyim" adlı müzikli tiyatro oyunu önceki gün saat 19:30'da Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda tiyatro severlerle buluştu. 2 perde halinde sahnelenen tiyatro oyununa Pakize Narin Anadolu Lisesi Okul Müdürü Veysel Doğruyol, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hasan Sağlam, Müzik Öğretmeni Mehmet Salih İnan, öğretmenler ve öğrenciler ile birlikte çok sayıda veli katıldı.

TİYATROSEVERLERDEN YOĞUN İLGİ

16 kişilik oyuncu kadrosunun 4 aylık çalışma sonucu sahnelediği "Amca Size İnsan Diyebilir Miyim" adlı komedi oyununda giderek yozlaşan kültürel değerler, çevresine ve toplumsal sorunlara duyarsızlaşan insanlar, insanlığa ve özellikle de kadına yönelik şiddet gibi birtakım toplumsal, sosyal konular ironik bir dille anlatıldı. Kültürel yozlaşmayı anlatan müzikli tiyatro oyunu tiyatro severler tarafından ilgiyle izlendi. Yoğun katılımın olduğu tiyatro oyununda oyuncu kadrosunun profesyonel oyunculara taş çıkartan performansı ise ayakta alkışlandı.

Haber / Özge MERİÇ