Vali Yıldırım muhtarlarla bir araya geldi

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Hayrabolu'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde seçilerek mazbatasını alan muhtarlarla Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda  bir araya geldi. Toplantıda k

GÜNDEM 28.04.2019 16:03:00 0
Vali Yıldırım muhtarlarla bir araya geldi

Düzenlenen toplantıya Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Hayrabolu Kaymakamı Mehmet Sülün, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutan Albay Şahin Karakaş, İdare ve Denetim Müdürü Aysel Erkmen, İlçe Müdürleri ve Muhtarlar katıldı.

 

MAHALLELERİN SIKINTILARINI DİNLEDİ

 

Toplantı Hayrabolu Kaymakamı Mehmet Sülün tarafından muhtarlara mevzuat ve Muhtar Bilgi Sistemi ile ilgili eğitim verilmesiyle başladı. Toplantıda konuşan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, "Burada bir eğitim aldınız. Böylece hangi durumlarda nereye müracaat edebileceğinizi, kimden yardım talep edebileceğinizi öğrenmiş oldunuz. Bu, bizim içinde sizler içinde önemlidir. Bizim açımızdan çok kıymetlisiniz. Mahallerimizde bir sorun olduğu zaman ilk soracağımız kişi, sizsiniz. Birtakım kamu hizmetlerinin sağlanmasında ve kalitesinin yükseltilmesinde birtakım görevleriniz vardır. Kamu hizmetlerinde yaşanan eksiklikleri, sıkıntıları bize bildirmek durumundasınız. Bunları bizlere bildirirseniz, bizde elimizdeki imkanlar doğrultusunda, bir planlama dahilinde bu sıkıntıları gidermeye gayret gösteririz" sözlerine yer verdi. Ardından muhtarlar söz alarak mahallelerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini Vali Yıldırım’a anlatarak görüş alışverişlerinde bulundular.

 

Haber / Özge MERİÇ