Geleneksel kermesin bu yıl 7'ncisi açıldı

Çerkezköy Mimar Sinan Öğrenci Yurdu Eğitim Kültür Sosyal Hizmetler Yardım Derneği tarafından geleneksel hale getirilen kermesin bu yıl 7'ncisi düzenlendi. Dün açılan kermes 5 gün boyunca açık

GÜNDEM 26.04.2019 17:11:00 0
Geleneksel kermesin bu yıl 7

Çerkezköy Belediye Meydanı’nda düzenlenen kermesin açılışı dün saat 12:00’da yapıldı. Mimar Sinan Öğrenci Yurdu Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Yardım Derneği Yönetim Kurulu üyesi Nihat Arslan “kermesin açılışında yaptığı konuşmada, açılışa katkı sağlayan destek olan herkese teşekkür ederek Burada kazanılacak gelirin tamamı gençlerimizin yetişmesi vatanına, milletine, bayrağına ve devletine yararlı birer birey olması ve eğitimlerine katkı amaçlı kullanılacak. Ben bu kermeste emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Gece gündüz demeden sırf çorbada benim de tuzum olsun diye ev yemekleri hazırlayan, örgüler ören, hırkalar ören hanım kardeşlerime, kermes kurucularına, yurdun değerli hocalarına, değerli misafirlerimize ve kermesimizi bütün hemşerilerimize duyurmamızı sağlayan değerli basın mensubu arkadaşlara teşekkür ederim” dedi. Okunan dualar eşliğinde kurdele kesilerek kermesin açılışı yapıldı.

5 GÜN AÇIK KALACAK

Bir milletin gelişmesinin, ilerlemesinin gençliğe yapılan yatırımla doğrudan orantılı olduğunu belirten Mimar Sinan Öğrenci Yurdu Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Yardım Derneği Başkanı Faruk Tunahan “Yurdumuz öğrencilerinin eğitimi için gerçekleştirilen kermesimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Dernek yönetimi, 5 gün boyunca açık kalacak olan kermese tüm Çerkezköy halkını davet ettiler.

Haber / Servet AYTEN