Ev değil, uyuşturucu imalathanesi

Marmaraereğlisi'nde uyuşturucu tacirleri tarafından uyuşturucu imalathanesine çevrilen eve yapılan operasyonda yaklaşık 750 kilo Hint keneviri ve 100 kilo sıvılastırılmış likit esrar ele geçirildi. Ç

GÜNDEM 25.04.2019 16:36:00 0
Ev değil, uyuşturucu imalathanesi

Marmaraereğlisi Sultanköy Mahallesi Mismil Sokak üzerinde 2 katlı bir evde uyuşturucu imal edildiğini tespit eden Tekirdağ İl Jandarma ve Marmara Ereğlisi İlçe Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 3 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından dün operasyon için düşmeye bastı.

 

 

EVE İKLİMLENDİRME SİSTEMİ KURMUŞLAR

 

2 katlı, toplam 750 metrekarelik eve operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, evde yaptıkları aramalarda 750 kilonun üzerinde Hint keneviri ile 100 kilo sıvılastırılmış likit esrar ele geçirdi. Şüphelilerin bodrum kat ile odalarda uyuşturucu yetiştirmek amacıyla alüminyum borulardan havalandırma ve ışıklandırma sistemleri kurduğu, eve iklimlendirme sistemi kuran şüphelilerin 1000 saksı içinde uyuşturucu yetiştirdikleri belirlendi. Çevre sakinlerinin ifadelerine başvuran jandarma ekipleri, kiraladıkları eve iklimlendirme sistemi kurarak uyuşturucu yetiştiren şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Haber / Şaban KARDEŞ