5. Geleneksel Çocuk Şenliği sona erdi

Kırklareli Üniversitesi ve Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında bu yıl 5'incisi düzenlenen "Geleneksel Çocuk Şenliği Pr

GÜNDEM 24.04.2019 17:07:00 0
5. Geleneksel Çocuk Şenliği sona erdi

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi programı öğrencilerinin gönüllü olarak rol aldığı programda konuşan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İlknur Metin Akten, Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okul öncesi eğitim kurumlarına devam eden çocuklara; beslenme, sağlıklı yaşam, yardımlaşma ve paylaşma konularını anlattı. Akten, tiyatro, dans, müzik gibi sanatsal etkinlikler yoluyla öğrenme ortamlarını eğlenceli hale getirerek öğretmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, projenin gerçekleşmesinde emeği geçen başta Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri olmak üzere; öğretim elemanlarına, etkinliğe destek veren İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine, öğretmenlere ve katılımcı çocuklara teşekkür etti.

SEYİRCİLERİN BEĞENİSİNİ TOPLADI

Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliklerde İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okul öncesi eğitim kurumlarına devam eden çocuklara; sağlıklı yiyecekler, hijyen ve diş sağlığı, sağlıklı yaşam gibi konular çocuk tiyatroları, rontlar ile eğitici ve eğlendirici gösterilerle anlatıldı. İki saat süren etkinlik, seyircilerin beğenisini topladı. Çocuk Şenliği programı, çiçek takdimi ile son buldu.

Haber / Ruşa ELMA