'Ahşap Oyuncak' yarışmasına 3 başvuru

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından öğrencilerin yeteneklerini geliştirmek, doğal ve sağlıklı, yerli ahşap oyuncak çeşitliliğini arttırmak, yetenekli öğrencileri sektöre kaz

GÜNDEM 21.04.2019 16:13:00 0

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl ilki düzenlenen Ahşap Oyuncak Yarışması başvurular sona erdi. Yapılan başvurular değerlendirilerek ön incelemeler yapılırken, Seçici Kurul tarafından değerlendirilmesi uygun bulunan oyuncaklar belirlenerek ilan edildi.

 

OYUNCAĞIN TANITIMI YAPILACAK

 

Yarışmaya Rakam Taşıtı adlı oyuncak ile başvuru yapan Çerkezköy Şehit Muharrem Yanal Özel Eğitim Meslek Okulu’nun başvurusu da kabul edildi. Projeyi tasarlayan ve geliştiren ekip 3 Mayıs’ta Ankara/Çankaya Dikmen Nevzat Ayaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Seçici Kurula oyuncağın tanıtımını yapacak. Tüm değerlendirmeler bittikten sonra sergi ve ödül töreninin yapılacağı tarih ve yer ilan edilecek ve ödüller sahiplerini bulacak.

 

TEKİRDAĞ’DAN 3 OKULUN BAŞVURUSU KABUL EDİLDİ

 

Çerkezköy Şehit Muharrem Yanal Özel Eğitim meslek Okulu’nun yanı sıra Tekirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ‘Şekiller Treni” isimli proje başvurusu ile Çorlu Mehmet Şükrü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin başvurusu da kabul edildi.

 

EDİRNE’DEN ve KIRKLARELİ’NDEN 1’ER BAŞVURU KABUL EDİLDİ

 

Ahşap Oyuncak yarışmasına ‘Takır Tukur Dozer’ adlı oyuncak ile başvuru yapan Edirne Faika Erkunt Özel Eğitim Meslek Okulu’nun başvurusu ile ‘Say-Eşleştir’ adlı oyuncak ile başvuru yapan Kırklareli Şehit Mutlucan Kılıç Özel Eğitim Meslek Okulu’nun başvurusu da kabul edildi. Edirne Faika Erkunt Özel Eğitim Meslek Okulu 29 Nisan’da, Kırklareli Şehit Mutlucan Kılıç Özel Eğitim Meslek Okulu da 2 Mayıs’ta Ankara’da Seçici Kurula oyuncağın tanıtımını yapacak.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU