4. Çocuk Şenliği'ne tüm çocukları davet etti  

Çerkezköy Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında 4. Çocuk Şenliği düzenlenecek. 23 Nisan Salı günü 14:00-18:00 saatleri arasında düzenlenecek olan etkinlik ÇerkezkÃ?

GÜNDEM 18.04.2019 17:33:00 0
4. Çocuk Şenliği

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Çerkezköy Belediyesi’nin düzenleyeceği 23 Nisan Çocuk Şenliği’nin 23 Nisan Salı günü Kentpark’ta yapılacak.

 

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENECEK

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenecek Çerkezköy Belediyesi 4. Çocuk Şenliği’nin 23 Nisan Salı günü saat 14:00’da başlayacağını belirterek, "23 Nisan çocuk Şenliğimizin içerisinde çocuklarımızın eğleneceği, güzel vakit geçireceği gösteriler ve aktiviteler olacak. Saat 18:00’a kadar sürecek Şenliğimizde Ege&Gaga Çocuk Tiyatrosu, sihirbaz gösterisi, animasyon gösterileri, çocuk oyun platformları, çocuk yarışmaları, folklor gösterileri, kitap dağıtım standı, atölye çalışmaları ve çocuklarımız için  ikramlarımız olacak" şeklinde konuştu. Başkan Akay, "Çerkezköy Belediyesi olarak bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceğimiz 23 Nisan Çocuk Şenliğimize tüm çocuklarımız davetlidir" diyerek "TBMM’nin açılışının 99. Yılı’nı ve 23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kentimizde Bayramın gerçek sahibi çocuklarımız ile birlikte coşku ile kutlayacağız" ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU