Başkan Yardımcıları göreve başladı

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nin ardından düzenlenen ilk meclis toplantısı sonrasında Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt tarafından başkan yardımcılığı görevine getirildiği açıklana

GÜNDEM 18.04.2019 17:26:00 0
Başkan Yardımcıları göreve başladı

Çorlu Belediyesi’nin yeni başkan yardımcıları Adnan Kum, Güner Çetin ve Özcan Veysel Tunçcan göreve başladı. Çorlu Belediye Başkan Yardımcılarından Adnan Kum İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü ve Yazı İşleri Müdürlüğü’nden, Güner Çetin Bilgi İşlem Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Muhtarlıklar Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden, Özcan Veysel Tunçcan ise Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden sorumlu olacak.

 

"ÇALIŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

 

Görevine başlayan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kum, "Kentimiz için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Başkan yardımcılığı görevimizi güvenilir ve dürüst temeller üzerine oturtacağız. Bizlere emanet edilen bu görevi layıkıyla yerine getireceğiz. Vatandaş odaklı belediyecilik anlayışımızla her konuda öncü bir belediye olmaya devam edeceğiz" sözlerine yer verdi.

 

"YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELYMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

 

Başkan Yardımcısı Güner Çetin, yeni nesil belediyecilik anlayışını yakından takip edeceklerini belirterek, "Çorlu’da halkımızın yaşam kalitesini yükseltmek için çalışacağız. Teknolojik yenilikleri kullanarak halkımıza daha kaliteli hizmet vereceğiz. Belediyecilik bir ekip işidir ve bu hizmetlerin ortaya çıkması için tüm ekip arkadaşlarımla canla başla çalışacağız. Başkan yardımcılığı görevimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum" sözlerine yer verdi.

 

"TOPLUMUN HER KESİMİNE HİZMET VERECEĞİZ"

 

Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan ise toplumun her kesimine ayrım gözetmeksizin hizmet götürüleceğini belirterek "Başkan yardımcılığı görevimize layık olacak ve kentimizin sosyo-ekonomik ihtiyacı doğrultusunda projeler üreteceğiz. Çözüm odaklı bir anlayış ile halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerimizin gurur duyarak yaşayacağı bir kent için el ele verip, sevgi ve saygıya dayalı ekip ruhuyla çalışacağız" şeklinde konuştu.

 

Haber / Özge MERİÇ