Süleymanpaşa'da başkan yardımcıları belirlendi

Süleymanpaşa Belediyesi'nde başkan yardımcıları belirlendi. Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, belediye başkan yardımcısı olarak Hüseyin Uzunlar, Sabri Çınar ve Şenol Karaküçük'Ã?

GÜNDEM 16.04.2019 15:42:00 0
Süleymanpaşa

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, belediye başkan yardımcılarını belirleyerek görev dağılımlarını yaptı. Başkan Yüksel; başkan yardımcılıkları görevlerine Hüseyin Uzunlar, Sabri Çınar ve Şenol Karaküçük’ü getirdi.

 

3 BAŞKAN YARDIMCISI BELİRLENDİ

 

Belediye Başkan Yardımcılarına bağlı olacak müdürlüklerinde açıklandığı duyuruda Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nden Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar’ın sorumlu olacağı ifade edildi. Sağlık İşleri Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar’ın sorumluluğuna verilirken; İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, Etüd Proje Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü ve Hukuk İşleri Müdürlüğü ise Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Karaküçük’e bağlandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ