Hayrabolu'da devir teslim

31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerine Cumhur İttifakının belediye başkan adayı olarak katılan ve başkanlığa seçilen Osman Cuma günü mazbatasını almasının ardından dün yapılan devi

GÜNDEM 15.04.2019 15:35:00 0
Hayrabolu

31 Mart’ta yapılan seçimlerde Hayrabolu Belediye Başkanlığına seçilen Osman İnan, dün düzenlenen törende görevi eski başkan Fehmi Altayoğlu’ndan devraldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Belediye binası önünde düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’a teşekkür etti. Seçim sürecinde desteklerini esirgemeyen Cumhur ittifakı milletvekillerine, AK Parti ve MHP teşkilatları ile her zaman yanlarında olan meclis üyelerine ve Hayrabolululara teşekkür eden İnan “Bismillah diyerek görevimize başlıyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

 

“İLÇEMİZE VE TEKİRDAĞ’A HAYIRLI OLSUN”

 

Görevi devreden Hayrabolu Belediye Eski Başkanı Fehmi Altayoğlu da Belediye Başkanlığına seçilen Osman İnan’ı tebrik ederek “Seçim sonuçlarına saygı duymak ilk önce benim daha sonra tüm ilçe vatandaşlarımızın boynunun da borcudur. Bu sonucun ilçemize ve Tekirdağ’a hayırlı olmasını diliyorum. Her son yeni bir başlangıçtır. Belediye Başkanlığı görevimi burada sonlandırıyorum” dedi. Devir teslim törenine AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mülahim Kuru ile partililer ve vatandaşlar da katıldı.

 

Haber / Özge MERİÇ