Vatandaşlarla bir araya geldi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Kayı Mahallesi'ndeki vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Yüksel, "Mahallenin kalkınması ile ilgili de ilçenin kalkınması ile ilgili de ne g

GÜNDEM 14.04.2019 17:20:00 0
Vatandaşlarla bir araya geldi

Kayı Mahallesi Muhtarı Hasan Köseler ve vatandaşlar tarafından karşılanan Cüneyt Yüksel'e, vatandaşlar ile sohbet ederken AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mülahim Kuru, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezai Çetin ve Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri de Başkan Yüksel’e eşlik etti. Cuma namazı öncesi kurban kesilerek şükür adağı yerine getirilirken edilen duaların ardından Muhtar Köseler ve Başkan Yüksel açıklamalarda bulundu.

 

 

"NE GEREKİYORSA HEP BİRLİKTE YAPACAĞIZ"

 

 

İlk konuşmayı yapan Kayı Mahallesi Muhtarı Hasan Köseler, "Sevgili başkanıma Tekirdağ’ı emanet ettik. İnşallah şehrimiz Cüneyt Yüksel ile yükselecek. Biz de gücü ve enerjiyi harekete geçirme görevimizi Cüneyt başkanımız ile birlikte başarıyla yerine getireceğimizden eminiz. Hepinize teşekkür ederim" dedi. Ardından konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, "Çok şükür bugün belediye başkanınız ve muhtarınız olarak karşınızda olmayı Allah bize nasip etti. İnşallah bize güvenen siz kıymetli vatandaşlarımıza, hemşerilerimize, kardeşlerimize karşı Allah bizi mahcup eylemesin diye dua edelim. Hasan ağabey ile uzun yıllardır beraber çalışıyorduk. Kendisinin hem ilçemiz hem de Kayı Mahallemiz adına çok iyi işler yapacağına inanıyorum. Mahallenin kalkınması ile ilgili de ilçenin kalkınması ile ilgili de ne gerekiyorsa hep birlikte yapacağız. Bundan hiç kuşkunuz olmasın. Biz çalışmaya ve sizin gönlünüze girmeye talip olduk. Hakkımızda hayırlı olan ne ise o olsun. Hepinize Hayırlı Cumalar diliyorum" şeklinde konuştu. Kayı Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Kayı Mahallesi Muhtarlığı’nın hayır ikramına katıldı.

 

 

Haber / Menşure KARDEŞ