Gaziler, Başkan Çetin'i ziyaret etti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı İlçe Temsilcisi İbrahim Çetintaş ve dernek üyeleri, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'i ziyaret etti.

GÜNDEM 10.04.2019 17:13:00 0
Gaziler, Başkan Çetin

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı İlçe Temsilcisi İbrahim Çetintaş ve dernek üyelerini makamında ağırladı. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Nazik ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bugün tam bağımsız ve refah düzeyi yüksek bir ülkeyse, bu başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aziz şehitlerimiz ve siz değerli gazilerimiz sayesindedir. Borcunuzu asla ödeyemeyiz" ifadelerini kullandı.

 

"HAYIRLI OLSUN"

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e teşekkür eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilcisi İbrahim Çetintaş, "31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimleri sonucunda geldiğiniz Belediye Başkanlığı görevinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Kapaklı’mızda birlik ve beraberlik içerisinde yaşayacağımız nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diliyorum" sözlerine yer verdi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ