Ulaş Yurdakul mazbatasını aldı

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde güven tazeleyerek yeniden Malkara Belediye Başkanlığına seçilen Ulaş Yurdakul, önceki gün saat 16:30'da düzenlenen törende Malkara İlçe Seçim Kurulu Başkanı

GÜNDEM 9.04.2019 16:28:00 0
Ulaş Yurdakul mazbatasını aldı

İlçe Seçim Kurulu toplantı salonunda düzenlenen törene; CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Malkara İlçe Başkanı Şencan Pakalpakçıl ve Yönetim Kurulu Üyeleri, geçmiş dönem ve yeni dönem Belediye Meclis Üyeleri, STK Başkanları ve Temsilcileri, dernek başkanları, muhtarlar, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

"DAHA GÜZEL BİR DÖNEM OLACAK"

 

Mazbata teslim töreninin ardından Malkara Belediyesi Hizmet Binası önünde okunan dualar ile kurban kesildi. Malkara Belediyesi Meclis Odası'nda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasın ardından konuşan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, "Hepinize bugün bu anlamı günde bizimle olduğunuz için teşekkür ediyorum. Umuyorum bu dönem Malkaramız için daha güzel ve daha bereketli bir dönem olacak. Demokrasimizin en temel unsurlarından biri olan yerel seçimler sürecini hep beraber geride bıraktık. Gerçekten hareketli bir dönem yaşadık. Malkara Belediyesinin 4 mahalleden 77 mahalleye hizmet etmeye başlaması ve Malkara’nın gerek şehircilik gerek diğer alanlarda eksikliklerinin hızlı bir şekilde tamamlandığı bir 5 yılı geride bıraktık. Bu dönem hemşehrilerimizin desteğiyle ve gayretiyle Malkaramız için ikinci dönemimiz olacak. Görev yaptığımız 5 yılı perçinleyerek ve pekiştirerek daha güzel eserleri Büyükşehir Belediyemizle, tüm kamu kurumları ile birlikte el ele vererek Malkara’nın ihtiyaçlarını karşılayacağız. 53 bin hemşehrimin tümünün derdine derman olacağımız bir dönem olacak. Bugün toplum olarak en çok ihtiyacımız olan şey birbirimizi sevmek ve saygı duymak. Artık uzun bir süre önümüzde seçim gözükmüyor. Bu süreçte hiçbir hemşehrimizi ayrıştırmadan 53 bin hemşehrimizle bir bütün olarak herkesin yüreğine, gönlüne, kalbine, sevgi tohumlarımızı ekerek bütün hemşehrilerimizi Malkara’nın üst kimliğinde buluşturacağız. Allah’ın izniyle bu dönem Malkara’nın şimdiye kadar hizmet anlamında en yoğun yatırım alacağı dönem olacak. Yeni dönem projelerimizin çalışmalarına başladık. Bunları sizlerin destekleriyle, meclis üyelerimizin destekleriyle tek tek üstesinden geleceğiz. Yeni görev alacak arkadaşlarımın hepsine başarılar diliyorum" sözlerine yer verdi.

 

"MALKARA’YI HEP BERABER İNŞA EDECEĞİZ"

 

Sözlerine devam eden Başkan Yurdakul, "Daha güzel bir Malkara’yı hep beraber inşa edeceğiz. Malkaralı hemşehrilerimizin dertlerine derman olarak çıktığımız bu yolda Malkaralı hemşerilerimizin dertlerini bitirecek bir dönem hepimizi bekliyor. Şimdiden bütün hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Organize Sanayi Bölgesiyle, şehirciliğiyle devam eden yatırımlarıyla hep beraber daha güzel bir Malkara’da yaşayacağız. Gerçekten Malkara’da çok az insana nasip olmuş bir görev. Oy veren, oy vermeyen tüm hemşehrilerime 2. defa bana bu duyguyu yaşattıkları için teşekkür ediyorum. İnşallah sizlerin omuzlarıma, yüreğime yüklediğiniz bu yükü hep beraber 5 yılın sonunda daha çok ihtiyaçları tamamlanmış, daha modern bir kentte kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerimin artık siyasetin bittiğini Malkara için hizmet döneminin başladığını bilmesini istiyorum. Katılan destek olan herkese teşekkür ediyor" dedi. Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul törene katılanların tebriklerini kabul etti.

 

Haber / Özge MERİÇ