Vatandaş e-Devlet üzerinden belediye hizmetlerinden faydalanabilecek

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı'da ikamet eden vatandaşların e-Devlet Kapısı üzerinden de Belediye hizmetlerinden faydalanabileceğini açıkladı.

GÜNDEM 9.04.2019 15:15:00 0
Vatandaş e-Devlet üzerinden belediye hizmetlerinden  faydalanabilecek

Kapaklı’da ikamet eden vatandaşların e-Devlet Kapısı üzerinden de Belediye hizmetlerinden faydalanabileceğini açıkladı. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "https://www.turkiye.gov.tr/kapakli-belediyesi bağlantısı üzerinden vatandaşlarımız ‘Arsa Rayiç Bedeli Sorgulama’, ‘Beyan Bilgileri Sorgulama’, ‘Sicil Bilgileri Sorgulama’, ‘Tahakkuk Bilgileri Sorgulama’ ve ‘Tahsilat Bilgileri Sorgulama’ gibi hizmetlerden faydalanabilecek" sözlerine yer verdi.

 

"5 ADET HİZMETİ VATANDAŞLARIMIZIN KULLANIMINA AÇTIK"

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Kapaklı’da ikamet eden vatandaşlarımız Belediyemizin bazı hizmetlerine online bir şekilde erişebilecekler. Kapaklılı hemşehrilerimiz e-Devlet Kapısı sistemine giriş yaparak ‘Arsa Rayiç Bedeli Sorgulama’, ‘Beyan Bilgileri Sorgulama’, ‘Sicil Bilgileri Sorgulama’, ‘Tahakkuk Bilgileri Sorgulama’ ve ‘Tahsilat Bilgileri Sorgulama’ hizmetlerinden faydalanabilecekler. Hayırlı uğurlu olsun" dedi. e-Devlet Kapısı platformuna 5 hizmetle giriş yaptıklarını ve bu hizmetlerin artarak devam edeceğini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "e-Devlet Kapısı’nda ilk etapta 5 adet hizmetimizi vatandaşlarımızın kullanımına açtık. İlerleyen zamanlarda hizmetlerimizin sayısını arttırarak Kapaklı halkının Belediyemiz hizmetlerine pratik bir şekilde ulaşmalarını sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Özge MERİÇ