"Çocukların olduğu yerde gelecek vardır, yarın vardır, umut vardır"

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi Kent Ormanı'nda düzenlenecek okuma şenliğinde Edirneli çocuklarla bir araya gelecek. Okuma alışkanlığının kazandırılması amacıyla düzen

GÜNDEM 4.04.2019 16:53:00 0

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan okuma alışkanlığının kazandırılması amacıyla 6 Nisan Cumartesi Saat:14.00’te Edirne Belediye Kent Ormanı’nda düzenlenecek olan şenliğe bütün çocukları davet etti.

 

KİTAP HEDİYE EDİLECEK

 

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklara bu tür organizasyonları daha sık düzenleyeceklerine dair söz veren Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, çocukları bu kez de Çocuk Okuma Şenliği’nde bir araya getiriyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Gürkan, “ Çocukların olduğu yerde gelecek vardır, yarın vardır, umut vardır. Çocuklarımızın kalplerine sevgi tohumları ekmeye; onlara geleceğe hazırlamaya devam ediyoruz. Aydınlık yarınlarımız için; kitap okumayı seven bir nesil için tüm aileleri çocukları ile birlikte Edirne Belediyesi Kent Ormanı’nda düzenleyeceğimiz Çocuk Okuma Şenliği’ne davet ediyorum” dedi. Edirne Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Çocuk Okuma Şenliği’nde çocuklara birbirinden değerli kitaplar hediye edeceği kaydedildi.

Haber/Yakup KARATEPE