Çetin: İlçemizi marka kent yapacağız

İlçe seçim kurulundan mazbatasını alarak Belediye Başkanlığı görevine başlayan Mustafa Çetin "Kapaklı halkının görüşleri bizim için çok önemli. Kapaklı Belediyesi'nin kapıl

GÜNDEM 4.04.2019 16:30:00 0
Çetin: İlçemizi marka kent yapacağız

Devir teslimin ardından dün itibariyle görevine başlayan Çetin “Kapaklı halkının teveccühüyle göreve geldim. Bu teveccühe layık olmak için var gücümle çalışacağım. Halkımızın takdiriyle geldiğimiz Kapaklı Belediye Başkanlığı görevimize başladık. Önümüzdeki 5 yıl boyunca gece gündüz demeden Kapaklı’mıza hizmet ederek ilçemizi marka kent yapacağız” dedi.

 

“HEMŞEHRİLERİMİZİN DÜŞÜNCELERİ ÇOK ÖNEMLİ”

 

Başkan Çetin, devlet yatırımlarını Kapaklı’ya getirmek için var gücüyle çalışacağını dile getirerek “Seçim sürecinde de ifade ettiğim gibi devletimizi arkamıza alarak Kapaklı’mızı şaha kaldıracağız. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Kapaklı Belediyesi’nin kapıları tüm Kapaklı halkı için sonuna kadar açık. Vatandaşlarımız diledikleri zaman Belediyemize gelip çayımızı, kahvemizi içebilirler. Kapaklı’mızın ihtiyaçlarını, eksikliklerini tespit ederek bu ihtiyaçlara hep birlikte cevap bulacağız. Hemşehrilerimizin düşünceleri bizim için çok önemli” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU