Vakitçi'den Çorlu'ya teşekkür

Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkan Adayı Murat Vakitçi, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından yayınladığı mesajda Çorlululara teşekkür etti.

GÜNDEM 3.04.2019 13:29:00 0
Vakitçi

Bir seçimi daha geride bıraktıklarını söyleyen Vakitçi “Adaylığımız süresince kimseyi ayırt etmeden ve ötekileştirmeden kucaklamaya çalıştık. Kırmamaya, incitmemeye, üzmemeye özen gösterdik. Her şey gelip geçici olduğu gibi, bu seçimler de gelip geçiciydi. Sel gider kumu kalır misali, biz bize kalacağımızın bilincindeydik. Bundan dolayı her zaman olduğu gibi siyasi nezaket ve tevazu çerçevesinde hareket etme gayretinde olduk. Buna rağmen bilmeden üzdüğümüz, kırdığımız birileri varsa haklarını helal etsinler. Baki olan dostluğumuz, kardeşliğimiz, komşuluğumuzdur. Görüşlerimiz ve kanaatlerimiz farklı olabilir ama çok ortak paydamız var. En önemlisi bu şehirde ve bir arada yaşıyoruz. Aynı ay yıldızlı bayrağın altında aynı toprağa basıyor, aynı havayı soluyor, aynı suyu içiyor, yani aynı kaderi paylaşıyoruz. Bu yüzden bir birimizi anlama gayretinde olmalıyız” dedi.

 

BU BİR YARIŞTI

 

Vakitçi “Farklılıklarımız bizim ayrılıklarımız değil tam tersine zenginliğimizdir. Bu bir yarıştı bitti. İnsanımız tercihini yaptı. Bu tercihe saygı göstermek herkesin boynunun borcudur. Bundan dolayı seçimi kazanan Sayın Ahmet Sarıkurt Bey’i tebrik eder, yapacakları hayırlı çalışmalarda başarılar dilerim. Çorlumuz için projemiz projesidir. İstediği zaman kendisine takdim ederiz” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Seçim güvenliğini sağlayan Emniyet Teşkilatı ile basın mensuplarına, YSK ve sandık görevlilerine de teşekkür eden Vakitçi “Özellikle seçim boyunca bizim anons araçlarımızın kahrını çeken, bize karşı tevazularını ve güler yüzlerini hiç eksik etmeyen Çorlumuzun güzel insanlarına, meclis üyesi adaylarıma, seçim çalışmaları boyunca bizi yalnız bırakmayan gece gündüz demeden bütün gücüyle çalışan ekibime,  SİO görevlilerime, gençlik kollarıma, kadın kollarıma, sandık müşahitlerime, her şeye rağmen bize oy veren kardeşlerime, genel başkanım ve genel merkez kadromuza, Çorlu İlçe Başkanım Aytuğ Aslan Bey’e, Tekirdağ Başkanım Mehmet Ayhan Bey’e, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Feti Pehlivan Başkanıma yürek dolusu şükranlarımı sunuyorum. Allah razı olsun. Seçim de geride kaldı. Yüreklere girdik, gönül köprüleri kurduk ise ne mutlu bize. Bütün dostlarıma, arkadaşlarıma, kardeşlerime, komşularıma, tanıdıklarıma, tanımadıklarıma, Çorlumuzda yaşayan 262 bin 862 kardeşimize selam olsun. Her şey gönlünüzce olsun. Birliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun” dedi.

 

Haber / Seda AKYOL