Sığır cinsi hayvanların kayıt altına alınması protokolü imzalandı

Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Tekirdağ İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği işbirliğinde sığır cinsi hayvanların küpelenmesi ve kayıt altına alınması prot

GÜNDEM 3.04.2019 10:10:00 0
Sığır cinsi hayvanların kayıt altına alınması protokolü imzalandı

Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürü Zekeriya Sarıkoca ve Tekirdağ İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ergin Durgun tarafından imzalanan protokol kapsamında birlik üyelerinin işletmelerinde doğan buzağıların küpelenmesi ve kayıt altına alınması işlemlerinin birlik personelleri tarafından yapılacağı kaydedildi.

 

“YETİŞTİRİCİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

 

Tekirdağ İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ergin Durgun Konu ile ilgili açıklamada bulunan, “Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Tekirdağ İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği arasında 2019 yılı için Sığır Cinsi Hayvanların Küpelenmesi ve Kayıt altına alınması hakkında sözleşme imzaladık. Bu sözleşme kapsamında birlik üyelerinin işletmelerinde doğan buzağıların küpelenmesi ve kayıt altına alınması işlemleri birlik personelleri tarafından yapılacak. Bu hizmetimizin de üyelerimize, yetiştiricilerimize hayırlı olsun. Hizmetlerimiz artarak devam edecek” şeklinde konuştu.

 

Haber/Özge MERİÇ