Gülerçin'den Veliköy Belediyesi Ortaokulu'na kardeş eli

Özel Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği tarafından geçtiğimiz hafta Veliköy Belediyesi Ortaokulu yararına düzenlenen yemekte elde edilen gelir, okula teslim edildi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın Hami Projes

GÜNDEM 31.03.2019 15:37:00 0
Gülerçin

Özel Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği tarafından geçtiğimiz hafta Veliköy Belediyesi Ortaokulu yararına düzenlenen yemekte elde edilen gelir, okula teslim edildi.

 

“KARDEŞ OKUL PROJEMİZ DEVAM EDECEK”

 

Okul Aile Birliği Başkanı Esin Kaya ve okul aile birliği yöneticileri ile birlikte Veliköy Belediyesi Ortaokulu’nu ziyaret eden Özel Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü, yemekte toplanan parayı Okul Müdürü Yalçın Avcı’ya teslim etti. Milli Eğitim Bakanlığı’nın Hami Projesi kapsamında Veliköy Belediyesi Ortaokulu’nu kardeş okul seçtiklerini belirten Ömer Kürklü “Okul aile birliğimiz tarafından kardeş okulumuz için yardım yemeği düzenlendi. Kardeş okul projemiz devam edecek. Gülerçin Koleji olarak sadece bizim okumuzdaki öğrenciler değil, tüm öğrenciler bizim için değerli. Onların geleceğine katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bizlere” dedi. Okul aile birliğinin yıllardır bu tür projeler üreterek Gülerçin Koleji’ne yakışır yardımlarda bulunduğunu belirten Okul Müdürü Ömer Kürklü, okul aile birliği başkanı Esin Kaya ve okul aile birliği yönetimine teşekkür etti.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Veliköy Belediyesi Ortaokulu Müdürü Yalçın Avcı da “Okulumuz idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri adına yapmış oldukları maddi ve manevi katkılardan dolayı Gülerçin Koleji’ne ve okul aile birliğine teşekkür ederiz. Proje kapsamında karşılıklı etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU