Engin Camcı ve Yasemin Erseçkin Tepe Ortaokulu'nda oy kullandı

Millet İttifakı İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve Millet İttifakı CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı Tepe Ortaokulu'nda oylarını kullandı.

GÜNDEM 31.03.2019 14:48:00 0
Engin Camcı ve Yasemin Erseçkin Tepe Ortaokulu

Millet İttifakı İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin  saat 11:00’de Tepe Ortaokulu'na oy kullanmaya eşi Erol Erseçkin ile birlikte geldi. 1035 nolu sandıkta oyunu kullanan Erseçkin, basına yaptığı açıklamada "Yoğun bir seçim süreci yaşadık. Seçim Ülkemize Çerkezköy’e ve Tekirdağ’ımıza hayırlı olsun" sözlerine yer verdi.

 

"HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM"

 

Millet İttifakı  CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı'da Tepe Ortaokulu’na oy kullanmaya, saat 11:30’da Eşi  İlknur Camcı ve büyük oğlu Ali Enes Camcı  ile birlikte giderek 1036 nolu sandıkta eşi ve oğlu ile birlikte oyunu kullandı. Oyunu kullandıktan sonra kısa bir açıklama yapan Camcı, "Bu seçimin çok  hayırlı olmasını temenni ediyorum. İyi bir seçim süreci geçirdiğimize inanıyorum. Bu süreçte sıkmadığımız el girmediğimiz ev kalmadı tüm vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Tabi ki vatandaşlarımızın takdiridir. Bizler kendi lehimize sonuçlanacağına inanıyoruz. Ama iş sandıkta  oy kullanan vatandaşlarımızın takdirine kalıyor. Bizim lehimize hayırlı bir sonuç çıkacağına inanıyor ve seçimlerin ülkemize ilçemize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Özge MERİÇ