Başarılarından dolayı sertifika aldılar

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ), su ve kanalizasyon hizmetleri konusunda hizmet alanı içerisindeki belediyelere verilen görevlerin yürütülmesi ve bu konularda yetkilerin

GÜNDEM 26.03.2019 15:53:00 0
Başarılarından dolayı sertifika aldılar

TESKİ Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen sertifika törenine, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı İ. Feyzi Ünal, Sistem Eğitim Ve Belgelendirme Firması (SİSBEL) Genel Müdürü Mehmet Solak ve TESKİ daire başkanları katıldı.

 

ÖDÜL VE SERTİFİKA ALMAYA HAK KAZANDI

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ, başarılarından dolayı ödül ve sertifika almaya hak kazandı. Bu kapsamda, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, su ve kanalizasyon hizmetleri konusunda hizmet alanı içerisindeki belediyelere verilen görevlerin yürütülmesi ve bu konularda yetkilerin kullanılması noktasında ISO 9001:2015 KYS, ISO 14001:2015 KYS ve ISO 45001:2018 ISGYS sertifikalarını SİSBEL Genel Müdürü Mehmet Solak'tan aldı. Konu hakkında bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ olarak, halkımıza kaliteli hizmet vermeyi esas aldık. Kurulduğumuz 2014 yılından bu yana çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Önümüzdeki dönemlerde de vatandaş odaklı hizmetlerimize devam edeceğiz. Aldığımız sertifikaların hayırlı olmasını diliyorum" sözlerine yer verdi.

 

Haber / Aleyna ÇELİK