Şehitlerin kabrine karanfil bıraktılar

Tekirdağ'da 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü'nün 104. yıl dönümü kapsamında çelenk sunma töreni düzenlendi. Düzenlenen Çelenk Sunma Töreni'nin ardından Şeref Defteri'ni imzalayan Tekirdağ

GÜNDEM 18.03.2019 14:44:00 0
Şehitlerin kabrine karanfil bıraktılar

Süleymanpaşa'da bulunan Çanakkale Şehitleri Abidesi'nde düzenlenen törene; Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun, Enez Kaplan, Çiğdem Koncagül, Garnizon Komutanı Tank Kur. Alb. Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu, Süleymanpaşa Kaymakamı Aslan Yurt, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, il protokolü, STK Temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

 

 

ŞEHİRLERİN KABİRLERİNE KARANFİL BIRAKTI

 

Saygı duruşunda bulunulması, ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan Çelenk Sunma Töreni'nde, Şehitler Abidesi'ne çelenk sunularak Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım tarafından Şeref Defteri imzalandı. 18 Mart Çelenk Sunma Töreni sonrasında açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, kahramanlıkları ile tarih yazan gazilerimizi ve Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet, saygı ve şükranla anıyorum," dedi. Başkan Albayrak daha sonra şehitliği ziyaret ederek, şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı.

 

Haber / Seda AKYOL