"31 Mart'tan sonra bizi bakan yönetmeyecek"

Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan adayı İrfan Mandalı, Pazar günü Kazak Gölü Mesire Alanında düzenlenen çocuk şenliğinde çocuklarla buluştu. Çocuklarla bi

GÜNDEM 18.03.2019 13:44:00 0

Kapaklı Belediyesi tarafından Pazar günü Kazak Gölü Mesire alanında çocuk şenliği düzenlendi. Katılımın yoğun olduğu şenlikte yüz boyama, halat çekme ve çuval yarışması gibi çeşitli etkinlikler düzenlenirken, çocuklar, şişme çocuk oyun gruplarında da gönüllerince eğlendi.

 

 

 

 

ÇOCUKLARLA BİRLİKTE OYUNLAR OYNADI

 

Gün boyu süren etkinlikte çocuklara ve ailelerine çay, kahve, meyve suyu, simit, gözleme, patlamış mısır, Osmanlı macunu gibi çeşitli ikramlarda bulunulurken, çocuklara uçurtma, oyuncak, top, balon gibi çeşitli hediyeler de verildi. Çocukları yalnız bırakmayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da onlarla birlikte oyunlar oynadı. Küçük bir kız çocuğunun talebi üzerine kendi yüzünü de boyatan Mandalı, çocuklarla halat çekme yarışmasına da katıldı.

 

“KOCAMAN BİR AİLEYİZ”

 

Çocuk Şenliği’nde kısa bir konuşma yapan Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı 15 yıllık görev süresi boyunca her zaman halkla iç içe olduğunu belirtti. Birileri gibi seçimden seçime meydanlara çıkıp, daha sonra ortadan kaybolmadığını söyleyen Mandalı “Ben bu toprakların insanıyım ve 81 vilayetten Kapaklımıza gelerek ilçemize değer katan tüm kardeşlerimizle biz beraber kocaman bir aileyiz” ifadelerini kullandı.

 

“BU ALANLARA SAHİP ÇIKMAMIZ LAZIM”

 

Konuşmasında ormanların önemini de vurgulayan Mandalı “Şu an içinde bulunduğumuz bölge bizim akciğerlerimiz gibi. Bizler, burayı vatandaşlarımız hafta sonu gelip aileleriyle birlikte temiz havada kaliteli zaman geçirsinler diye tasarladık. Bizim akciğerimiz konumundaki bir diğer bölgemiz ise Pınarça. Zaten sanayi nedeniyle havamız çok kalitesiz. Bu nedenle bizim Pınarça gibi, Kazak Gölü gibi alanlarımıza sahip çıkmamız lazım” dedi.

 

“SAĞLIĞINIZI DÜŞÜNMEDİ, ŞİMDİ SİZDEN OY İSTİYOR”

 

2016 yılında Kapaklı-Pınarça-Çerkezköy bölgesinde yapılması gündeme gelen kömürlü termik santral ile ilgili de konuşan Mandalı “Yakın zamanda Pınarça’mız, kömürlü termik santral tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Termik santral belasını bertaraf etmek için vatandaşlara, sivil toplum kuruluşlarına ve siyasi partilere çağrıda bulunduk. Herkes çağrımıza kulak verdi ve büyük bir dayanışma içerisinde termik santral belasından kurtulduk. Ancak bir kişi vardı ki, bizim yanımızda olmadı. Vatandaşın sağlığını, kendi siyasi istikbali kadar önemsemedi. Kardeşim gel, vatandaş kanser olacak dedik, ‘Benim siyasi istikbalim daha önemli’ dedi. Sizin sağlığınızı düşünmeyen bu adam, sizden şimdi oy istiyor” diyerek bu kişiden Kapaklı’ya fayda gelmeyeceğini savundu. Mandalı, 24 Mart Pazar günü düzenleyecekleri konvoy ve Kazak Gölü Mesire Alanı’ndaki pikniğe de Kapaklı halkını davet etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU