Soydaşlardan Kozuva'ya destek

Gerlova Vakfı'nın organizasyonu ile Bulgaristan'ın çeşitli bölgelerinden yaşayan ve 10 otobüsle Çerkezköy'e gelen soydaşlar, göçmen olan eşi Şennur Kozuva'dan dolayı enişte ol

GÜNDEM 15.03.2019 18:48:00 0
Soydaşlardan Kozuva

Önceki akşam Beylice Düğün Salonu’nda düzenlenen göçmen buluşmasında programın açılış konuşmasını Cumhur ittifakı Çerkezköy Belediye meclis üyesi adayı Ali Çolak yaparak, destek için soydaşlara teşekkür etti. Çolak’ın ardından konuşan Gerlova Vakfı Başkanı Orhan Mustafa, Cumhur ittifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva’nın eşi Şennur Kozuva’nın göçmen olduğunu hatırlatarak “ Biz de Çerkezköy’de eniştemize sahip çıkıyoruz. Eniştemize destek olmak için buraya geldik. Şimdi aday deniyor; ama çoktan başkan olmuş” diye konuştu.

 

 

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Kendilerine destek verdikleri için Çerkezköy’e gelen Gerlova Vakfı üyelerine teşekkür eden Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan adayı Süleyman Kozuva “ Biz hep söylüyoruz: Yaparsa diyoruz Kozuva Yapar. Yaparsa Damat Yapar diyoruz” şeklinde konuştu. Mutaflar Okulları öğrencilerinin müzik ziyafeti sunduğu gecede Kozuva, göçmenlerle birlikte halay çekti. Geceye Razgrad Vali Yardımcısı Nuriye Singalova’nın yanı sıra Mutaflar Okulu Müdürü Mustafa Vaklev, Rusçuk Tuna Boyundan Mesut Tunalı ve Çerkezköy’de yaşayan çok sayıda göçmen ve partililer katıldı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ