Tekirdağ TSO'dan Çorlu TSO'ya ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Meclis Başkanı Hakan Şık ve Meclis Üyeleri, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası

GÜNDEM 15.03.2019 14:06:00 0
Tekirdağ TSO

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz tarafından karşılandı.

 

"POZİTİF ETKİ SAĞLAYACAK"

 

Toplantıda konuşan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, "Tekirdağ TSO’nun ziyareti bizleri mutlu etti. İki oda arasında birlik ve beraberlik duygusuyla hareket ederek bölgemizin kalkınması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. Misafirperverliklerinden dolayı Çorlu TSO Yönetim Kurulu’na teşekkür eden Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, "Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nı yaptığı faaliyet ve projelerden dolayı tebrik ederim. Odalarımızın gerçekleştirdiği ortak istişare toplantıları üyelerimiz ve bölgemiz adına pozitif etki sağlayacaktır" açıklamasında bulundu. Toplantı sonunda Oda Başkanları karşılıklı hediye takdiminde bulundu. Ziyaret, Çorlu TSO Hizmet Binası'nın gezilmesi ve Tekirdağ TSO Heyetine bilgiler verilmesinin ardından sona erdi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ