Kutsal bir mesleği icra ediyorlar

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, sağlık çalışanlarının kutsal bir mesleği icra ettiğini belirterek "Karşılaştığınız

GÜNDEM 14.03.2019 18:39:00 0
Kutsal bir mesleği icra ediyorlar

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda “Kıymetli Sağlık Çalışanları, insanın sağlık çalışanı olabilmesi için yüreğinin, sevgilerin en güzeli, en anlamlısı olan insan sevgisiyle dolu olması gerekir. Sizler büyük bir sabırla ve hoşgörüyle, doğaüstü çalışma gayretinizle insanlara hizmet ederek, sorunlarını ve dertlerini dinleyerek, iyileşmelerine ve yaşamalarına vesile olarak içinizde bu sevginin olduğunu göstermektesiniz” dedi.

 

“HEP BERABER AŞACAĞIZ”

 

Böylesine kutsal bir mesleği icra eden sağlık çalışanlarının, sağlık sisteminin bu günlere gelmesinde çok büyük katkıları olduğunu dile getiren Mandalı “Karşılaştığınız türlü güçlüklere rağmen, kutsal mesleğinizin icrasında vatandaşlarımızın sağlık sorunlarının çözümüne yönelik insanüstü gayretiniz bizler için iftihar kaynağıdır. 'Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.' anlayışıyla çıktığımız bu yolda bizler de mesleğinizi en iyi şekilde icra etmeniz için üzerimize düşeni yapacak, karşımıza çıkacak sorun ve engelleri inşallah beraber aşacağız. İnsanı yaşatmayı ve acısını azaltmayı, insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinen bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük fedakarlıklarla yerine getiren, en zor şartlarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını içtenlikle kutluyor, verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Özge MERİÇ