Çırağan'da moda rüzgarı esti

Çerkezköy Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Kısmet Gelinlik Moda Evi, Türkiye'nin her bölgesinden özenle seçilen ve 2019 yılının gelinlik modasına yön verecek olan 51 moda evi ve modacısı

GÜNDEM 12.03.2019 09:38:00 0
Çırağan

Türkiye'nin en büyük gelinlik defilesi Gelin Damat Fashion Day, 51 modacı ile evlenecek çiftleri Çırağan Sarayı'nda buluşturdu. Gelin Damat Dergisi bünyesinde 4. kez düzenlenen Gelin Damat Fashion Day 51 Modacı defilesinde moda rüzgarı esti. Pazar günü İstanbul Çırağan Sarayı’nda düzenlenen defileye Çerkezköy’den de Kısmet Gelinlik Moda Evi katıldı. Ferhat Muğurtay organizatörlüğünde yapılan defilenin sunuculuğunu Wilma Elles ve Burak Törün yaparken koreografisini ise Fatih Ömercikoğlu üstlendi.

 

6 GELİNLİK MODELİ İLE KATILDI

 

Defilede ünlü mankenler Özge Ulusoy, Tuğba Özay, Ece Gürsel, Didem Taslan, Ece Prim, Şebnem Schaffer, İpek Tanrıyar, Sibel Gökçe, Hatice, Betül Şahin, Tuğba Altıntop, Gözde Mukavelat, Tuğçe Aral, Cansu Taşkın, Hande Aras, Filiz Aydın, Alev Geray, Nady Bondar, Yeliz Barman, Adeliya Yurasli, Simge Tertemiz de podyuma çıktı. 6 gelinlik modeliyle defileye katılan Kısmet Gelinlik’in gelinliklerini baş manken Didem Taslan ile mankenler Esra Engin, Nurhan Özdemir, Buket, Filiz Aydın, Alev Geray taşıdı.

 

BİZİM İÇİN GURUR KAYNAĞI OLDU

 

Kısmet Gelinlik Sahibi Dilek Akkoyun, defileye en yeni ve en iyi ürünlerle katılarak Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil ettiklerini söyledi. Bu projeye Türkiye’nin en ünlü moda evlerinin katıldığını dile getiren Akkoyun, bu defileye katılmanın kendileri için gurur kaynağı olduğunu belirtti.

 

ÖNDE GELEN MARKALAR ARASINDA

 

Kendine has tasarımlarıyla Çerkezköy’de önde gelen markalar arasında yer alan Kısmet Gelinlik Moda Evi, evleneceklerin uğrak yeri. Kısmet Gelinlik’teki atölyede birbirinden gösterişli gelinlikleri tasarlayarak vatandaşların beğenisine sunduklarını belirten Kısmet Gelinlik Moda Evi Sahibi Dilek Akkoyun, “Çerkezköy dışında bölgeden de çok fazla sipariş alıyoruz” dedi. İlkokul, ortaokul, lise eğitimini İstanbul Şişli’de tamamlamasının ardından ailesinin konfeksiyoncu olmasından dolayı moda eğitimlerine başladığını belirten Akkoyun, “Ailemin konfeksiyon atölyesi vardı. O dönemler Vakko’ya çalışıyordu. Onlarla gurur duyuyordum” dedi. Lise eğitiminin ardından bu alana yöneldiğini kaydeden Dilek Akkoyun moda ve stilistlik eğitiminin ardından Çerkezköy’e geri dönerek Gelinlik mağazası açtıklarını dile getirdi. Yaklaşık 10 yıldır bu alanda faaliyet gösterdiklerini belirten Dilek Akkoyun her kişiye özel ürünler yapabildiklerini söyledi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU