57. Alay Yürüyüşü'ne Çerkezköy'den 5 kişi katılacak

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 13 Mart tarihinde Tekirdağ Valiliği önünden başlayacak ve 57. Alay'ın şehit olduğu Çanakkale'de sona erecek olan Geleneksel 57. Alay Yürüyüşüâ€

GÜNDEM 11.03.2019 15:28:00 0
57. Alay Yürüyüşü

Bu yıl 9’uncusu düzenlenecek olan 57. Alay Yürüyüşü'ne Çerkezköy’den 5 temsilci katılacak. 13 Mart Çarşamba günü Tekirdağ Valiliği önünden başlayacak olan yürüyüşe Çerkezköy’ü temsilen 57. Alay Yürüyüş Komitesi Çerkezköy Temsilcisi Mustafa Çiftçi, İhsan Engin, Bahtiyar Karakaş, Turan Yıldız ve Cemil Şenel katılacak. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 13 Mart Çarşamba günü Tekirdağ’dan Çanakkale Şehitliği’ne yürüyecek olan 57. Alay kafilesine katılan Çerkezköy temsilcilerini Belediye Binası önünden uğurladı.  

 

57. ALAY'I UĞURLADI

 

57. Alay ile birlikte geçmişe ve tarihe sahip çıktıklarını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "57. Alay’ın tarihi mücadeleye katmış olduğu hatıraları yeniden anımsamak ve atalarımızı minnetle anmak için gerçekleştirilen temsili yürüyüşü Çerkezköy olarak destekliyoruz. İnşallah ayaklar yere sağlam basacak. Bu önemli etkinliğe katılanlar, Çanakkale’ye kadar, şehitliklerimize kadar gidecekler. Biz de sizlerin sayesinde bu topraklara olan minnet borcumuzu bir kez daha hatırlayacak ve hatırlatacağız. Yolunuz açık olsun" ifadelerini kullandı. Başkan Akay daha sonra 57. Alay Çerkezköy Temsilcileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU