Soğuk Geri Dönüşüm konusunda eğitim semineri düzenlendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi tarafından "Kireç Stabilizasyonu ve Soğuk Geri Dönüşüm" konulu seminer düzenlendi.

GÜNDEM 7.03.2019 16:54:00 0
Soğuk Geri Dönüşüm konusunda eğitim semineri düzenlendi

Süleymanpaşa'da bir otelde düzenlenen seminere Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Sevim Avcı Yener katıldı.

 

"İŞİNİZİN EN İYİSİNİ YAPMAK ZORUNDASINIZ"

 

Sözlerine, Kireç Stabilizasyonu ve Soğuk Geri Dönüşüm konulu seminerin düzenlenmesinde emeği geçen tüm personeli tebrik ederek başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı, "Göreviniz ne olursa olsun işinizin en iyisini yapmak zorundasınız. Bunun da ilk kuralı yapılan iş ile ilgili bilgileri güncel tutmaktır. Biz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşımıza en iyi hizmeti sunarken, bir yandan da başarımızı daim kılmak için her konuda eğitim çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Ben, bugün burada gerçekleşen seminerimizin tüm katılımcılar adına hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

 

SUNUM YAPILDI

 

"Kireç Stabilizasyonu ve Soğuk Geri Dönüşüm" seminerine Belçika'dan katılan Jeoloji Mühendisi Dr. Gilles Van Rompaey ve İnşaat Mühendisi Christophe Denayer tarafından sunum yapıldı. Seminer, yapılan sunumların ardından katılımcıların konu ile ilgili sorularının cevaplandırılması ile sona erdi.

 

Haber / Aleyna ÇELİK