Süleyman Kozuva, vatandaşlarla buluştu

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva 31 Mart yerel seçimleri kapsamında vatandaşlarla buluşmalarını sürdürüyor. Önceki akşam Bağlı Mahallesi Seçim Bürosu ön?

GÜNDEM 6.03.2019 17:19:00 0
Süleyman Kozuva, vatandaşlarla buluştu

Önceki akşam saat 18:00’da Bağlık Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Süleyman Kozuva’ya, 26. Dönem Milletvekili Ayşe Doğan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, meclis üyesi adayları ve partililer de eşlik etti.

 

 

 

“BİZİM GENÇLERE ULAŞMAMIZ GEREKİYOR”

 

Buluşmada konuşan Eski Milletvekili Ayşe Doğan, “Sizlerin teveccühü ile 31 Mart akşamı Çerkezköy’ü Milliyetçi Hareket Partisi ve ülkesini seven kardeşlerimiz ile beraber hediye edeceğiz. Bu milletin en güzel hizmetleri alması gerektiği inancındayız. Bizim gençlere ulaşmamız gerekiyor. Esas olan koltuk değil, bu ümmetin geleceğidir. Sakın ola gençlerimiz kanmasın. Hep beraber birlik olacağız. Bu anlamda sizlerden destek bekliyoruz. Her şey Çerkezköy için her şey Tekirdağ için her şey Türkiye için” ifadelerini kullandı.

 

HİZMET YAPILMADIĞINI ÖNE SÜRDÜ

 

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva da Bağlıkta Mahallesi AK Parti’nin yanında olduğu için bu mahalleye hizmet yapılmadığını ileri sürerek “Bağlık Mahallesi benim doğduğum, büyüdüğüm mahalle. İnşallah bu güzel Çerkezköy’de sizler ile beraber hep birlikte yaşamaya devam edeceğim” dedi.

 

“3-5 PARK İÇİN 1.5 MİLAR TL PARA HARCANAMAZ”

 

Çerkezköy’ün nüfusunun 167 bine ulaştığını dile getiren Kozuva “81 vilayetten gelen arkadaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Bağlık Mahallesi’nde şu anki mevcut belediye başkanımızın yapacağım dediği fakat yapamadığı o kadar çok şey var ki. Onlardan biri de 800 metre ileride bir kambur köprüsü var. İşte biz gelir gelmez yerin altından karşı tarafa alacağız” dedi. Göreve geldiklerinde ilk gün suya yüzde 50 oranında indirim yapacaklarını dile getiren Kozuva, “Çerkezköy’ün 2018’deki bütçesi 165 Milyon TL’ydi. Yaklaşık 100-120 milyon TL’ye yakın da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden gelen bir yatırım var. Bu da demek oluyor ki toplam 300 milyona yakın bir bütçe. Mevcut belediye başkanı olan CHP’li arkadaşımız, 1.5 milyar TL parayla 5 sene içerisinde Çerkezköy için ne harcadın, nereye harcadın? Maalesef ki Bağlık’ta yatırım yok, sadece Bağlık’ta değil Çerkezköy’ün hiçbir yerinde yatırım yok. 3-5 tane park ile 1.5 milyar TL para harcanamaz” dedi.

 

“HER MAHALLEYE DÜĞÜN SALONU YAPACAĞIZ”

 

Çerkezköy Belediye binasındaki asansörü de eleştiren Kozuva “Belediye binasında yapılan tadilatlar sonucu mevcut başkan kendine bir parmak izli asansör yaptırmış. Biz göreve geldiğimiz ilk gün o asansör engelli kardeşlerimizin olacak” dedi. Çerkezköy’de bir tane taziye evinin olduğunu söyleyen Kozuva “Bu yeterli değil. İnşallah gediğimizde her mahalleye ayrı ayrı taziye evi yapacağız. Bu da yetmiyor başka şehirlerden gelen arkadaşlarımız için taziye evlerinin içinde misafirhaneler yaparak arkadaşlarımı en iyi şekilde ağırlayacağız. Her mahalleye düğün salonu yapacağız” dedi. Çerkezköy için 159 tane proje hazırladıklarını belirten Kozuva, tüm vatandaşları Pazar günü saat 12:30’da Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ndeki kapalı spor salonunda düzenleyecekleri ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katılacağı proje ve aday tanıtımı programına davet etti. 

 

ESNAF VE İŞÇİLERLE BULUŞTULAR

 

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, seçim çalışmalarını bugün de sürdürdü. Öztrak Caddesi’nde esnafı ziyaret eden AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve partililer, öğlen de Atkotürk fabrikasını ziyaret ederek işçilerle bir araya geldi. Mustafa Yel, Süleyman Kozuva ve beraberindekiler, öğleden sonra da esnaf ziyaretlerini sürdürdü.

 

Haber / Seda AKYOL