İcra Komitesi Seçimleri yapıldı

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılan TOBB Tekirdağ İl Kadın ve Genç Girişimciler İcra Komitesi Seçimleri sonuçlandı.

GÜNDEM 6.03.2019 16:25:00 0
İcra Komitesi Seçimleri yapıldı

Geçtiğimiz günlerde Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan TOBB Tekirdağ İl Kadın ve Genç Girişimciler İcra Komitesi Seçimleri sonuçlandı. Oy kullanma işleminin ardından açılan sandıklar neticesinde seçilen asil ve yedek üyeler belirlendi.

 

ASİL VE YEDEK ÜYELER BELİRLENDİ   

 

Yapılan seçimler sonucunda TOBB Tekirdağ İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi Asil Üyeleri'nde Muazzez Terzi, Burcu Ergene, Aynur Güner, Hatice Karageçili, Zeren Keskin Karabacak yer aldı. TOBB Tekirdağ İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi Yedek Üyeleri'nde Pınar Güner, Melda Kondal ve Şükriye Gündüzler yer aldı. TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler İcra Komitesi Asil Üyeleri'nde, Tuncer Akbulutlar, Özkan Öğütür ve Duygu Başaraner yer aldı. TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler İcra Komitesi Yedek Üyeleri'nde Ceyhun Erdoğan ve M. Cihan Çömez yer aldı.

 

TÜM KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLEDİ

 

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay seçimlerin ardından yaptığı açıklamada, "Kadın ve genç girişimciler kurullarımız Türkiye’de girişimcilik teriminin yerleşmesinde öncü olan kurullarımızdır. Bugün yapılan TOBB Tekirdağ İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri sonucunda seçilen asil ve yedek üyesi arkadaşlarımızı tebrik ediyor, yapacakları çalışmaların ilimize ve ülkemize fayda sağlayacağına canı gönülden inanıyorum. 81 ilde oda ve borsalarımızın koordinasyonunda yapılan seçimlerin camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor,  tüm kadın ve genç girişimcilerimize başarılar diliyorum" sözlerine yer verdi.

 

Haber/ Özge MERİÇ