Yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı

Hafta sonu ilçenin değişik mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Çerkezköy Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, 5 yılda yaptıkları çalışmalarÄ

GÜNDEM 4.03.2019 17:44:00 0
Yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı

Hafta sonu ilk olarak Yıldızlar Spor Kulübü’nü ziyaret ederek minik sporcular tarafından hazırlanan Taekwondo gösterisini izleyen Akay, velilere hitaben yaptığı konuşmada “Kentimizde çocuklarımızın ve gençlerimizin spora olan ilgilerini artırmak adına önemli yatırımlar yaptık. Yıllarca atıl durumda olan İstasyon Mahallesi’ndeki kapalı spor salonunu yenileyerek, içinde halı saha, açık basketbol ve voleybol sahası, kapalı güreş salonu ve 1000 kişilik tribünü olan bir futbol sahasının olduğu 29 Ekim Spor Kompleksi’ni Çerkezköy’ün çocuklarının ve gençlerinin hizmetine sunduk” dedi. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Cengiz Topel Caddesi’nde Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun temelini attıklarının kaydeden Akay, Çerkezköy’ün 118 noktasında oluşturdukları parklarda spor alanları yaptıklarını, spora ve sporcuya her zaman destek olmaya çalıştıklarını söyledi.

 

 

VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DE DİNLEDİ

 

 

Yıldızlar Spor Kulübü ziyaretinin ardından Memur Sokak’ta Muhtarın Yeri Kıraathanesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Akay, vatandaşların taleplerini de dinledi. Başkan Akay sonrasında da Kızılpınar’da vatandaşlarla buluştu.

 

 

Haber / Özge MERİÇ