Muhasebeci adayları, Muhasebeciler Günü'nü kutladı

1 Mart Muhasebeciler Günü dolayısıyla Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idaresi tarafından kutlama programı düzenlendi. Kutlama programına Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi muhasebe ve finansman bölümü

GÜNDEM 3.03.2019 17:52:00 0
Muhasebeci adayları, Muhasebeciler Günü

Muhasebeciler Günü Kutlama etkinliğine Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin, AK Parti İlçe Başkanı Ercan Üçel, öğretmenler, muhasebeciler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Cengiz Vural, “Geleceğin muhasebeci adayları ile alanında uzmanlaşmış muhasebecileri anlamlı günde buluşturmaktan keyif duyuyoruz. Kapaklı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak bünyemizde muhasebe ve finansman, büro yönetimi ve ulaştırma alanlarında 980 öğrencimizle çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.

 

 

“HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ”

 

Misyonlarının vatanına bağlı, değerleriyle birlikte büyüyen bireyler yetiştirmek olduğunu kaydeden Vural “Gerek sportif, sosyal alanlarda gerekse akademik başarıda da okul olarak meslek liseleri arasında ileriye gidiyoruz. Okulumuz Tekirdağ’ımızda 36 lise arasında ilk 3’te yer alıyor. Biz de bunun haklı gururunu yaşıyoruz” dedi. Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe Sınıfı öğrencileri Şevval Sena Aynacı ve Samet Arlı tarafından günün anlam ve önemine ilişkin bilgiler verdi. Muhasebe ile ilgili şiirlerin okunduğu programda tiyatral şarkı gösterisi de sunuldu. Kapaklı'da görev yapan uzman muhasebeciler de öğrencilerle söyleşi yaptı.

 

Haber / Seda AKYOL