"Kadınlar toplumumuzun mimarlarıdır"

Ergene Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçedeki kadınlar için eğlence ve sabah kahvaltısı programı düzenlenecek. Programa

GÜNDEM 28.02.2019 16:03:00 0
"Kadınlar toplumumuzun mimarlarıdır"

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 10 Mart Pazar günü saat 10:00’da Misinli Düğün Salonu'nda düzenlenecek olan programa katılmak isteyen kadınlar için Ergene Belediyesi servislerinin mahalle muhtarlıklarından saat 09:00’da hareket edeceği açıklandı.

 

SÜRPRİZ HEDİYELER VERİLECEK

 

8 Mart geleneğini bu senede devam ettirdiklerini dile getiren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu sene de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçedeki kadınlar için eğlence ve sabah kahvaltısı programı düzenleyecek" dedi.  Ergene Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından programa katılan kadınlara sürpriz hediyeler verileceği kaydedildi.

 

"BİR TOPLUMUN GELİŞMESİ KADINA BAĞLIDIR"

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Kadınlar toplumumuzun mimarlarıdır, bir toplumun gelişmesi değişmesi ve aile yapısı tamamen kadına bağlıdır" diyerek "Bizler Ergenemizde kadınlarımıza sadece 8 Mart’ın değil her günün onlar için kıymetli olduğunu hissettiriyoruz. Kadın annedir, kadın evi yuva yapandır, kadın iş kadınıdır, kadın emektar’dır. Kadınlarımızın kıymetini bilelim" şeklinde konuştu. Başkan Yüksel 10 Mart tarihinde Ergene Belediyesi'nin düzenleyeceği programa tüm Ergene halkını davet ettiğini belirtti.

 

Haber / Yakup KARATEPE