Bulut'tan, Emlakçılar Derneği'ne ziyaret

Pazar günü Sivaslılar Derneği ve Malatyalılar Derneği'ni ziyaret ederek seçim çalışmalarını başlatan Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bulut, sivil toplum kurulu

GÜNDEM 26.02.2019 14:47:00 0
Bulut

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bulut, BBP İl Başkanı Turan Demircan ve meclis üyesi adayları ile birlikte dün de Çerkezköy Emlakçılar Derneği’ni ziyaret etti. Bulut ve beraberindekiler Dernek Başkanı Daimi Tavan ve derneğin yönetim kurulu üyeleri Hanifi Yüzbaşı ve Servet Demirci tarafından karşılandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Tavan, 31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimlerde Yılmaz Bulut’a ve Büyük Birlik Partisi’ne başarılar dileyerek, seçimin barış ve kardeşlik içerisinde geçmesini ve kazananın Çerkezköy olmasını temenni etti.

 

“ÇERKEZKÖY’DE DE ŞAHLANDIRACAĞIZ”

 

BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bulut da Büyük Birlik kadrolarının artık yerel yönetimlerde söz sahibi olması gerektiğini ifade etti. Çerkezköy’de yaşayan her iki kişiden birinin oyuna talip olduklarını dile getiren Bulut, bu yerel seçimlerde BBP’nin şehit lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun kendilerine bıraktığı emaneti tüm Türkiye’de olduğu gibi Çerkezköy’de de şahlandıracaklarını dile getirdi.

 

“İKTİDARA YÜRÜYECEĞİZ”

 

Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik duruma da dikkat çeken Bulut, “Vatandaşlarımız ekonomik kriz nedeniyle sıkıntı yaşıyor. Gıda, sebze ve meyve fiyatları almış başını gitmiş. Bir tarafta mutlu bir azınlık, diğer tarafta necip Türk milleti var” dedi. Artık millet ekmeğinin derdine düştüğünü ve belirten Bulut, bu seçimde Büyük Birlik Partisi’ne olan teveccühün oya dönüşeceğine, BBP’nin önüne konan engelleri, barajları yıkarak iktidara yürüyeceğine inandıklarını dile getirdi.

 

Haber / Özge MERİÇ