BBP Adayı Bulut, seçim çalışmalarının startını verdi

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bulut, Çerkezköy'deki seçim çalışmalarına Pazar günü Tekirdağ Sivaslılar Derneği'ni ziyaret ederek başladı. Dernek y

GÜNDEM 25.02.2019 15:55:00 0
BBP Adayı Bulut, seçim çalışmalarının startını verdi

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bulut seçim çalışmalarını başlattı. İL Başkanı Turan Demircan, İlçe Başkanı Cengiz Demir ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte, Büyük Birlik Partisi’nin şehit genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun hemşehrileri olan Sivaslılar Derneği’ni ziyaret ederek başlayan Yılmaz Bulut, proje ve hedeflerini anlattı.

 

 

DAVUL ZURNA İLE KARŞILANDI

 

Çerkezköy’deki seçim çalışmalarına Sivaslılar Derneği’ni ziyaret ederek başlayan Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bulut, Çerkezköy’de kurucu başkanlığını yaptığı Malatyalılar Derneği’nde de davul ve zurnalar eşliğinde karşılandı.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, Çerkezköy İlçe Başkanı Cengiz Demir, Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bulut ve belediye meclis üyesi adayları, Dernek Başkanı Esat Deniz ve dernek üyeleri tarafından sıcak bir şekilde karşılandı. Ziyarette konuşan dernek başkanı Esat Deniz “Anadolu’nun yetiştirdiği kurucu başkanımız, yiğit adam Yılmaz başkanımız Çerkezköy’ü yönetmeye talip oldu. Biz de Malatyalılar Derneği olarak sonuna kadar arkasındayız. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar dileriz” dedi.

 

“BİZ ARTIK YÖNETİLEN DEĞİL, YÖNETEN OLMAK İSTİYORUZ”

 

BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan da, coşkulu karşılamadan dolayı Dernek Başkanı Esat Deniz ve Malatyalılara teşekkür etti. Demircan “Biz 26 yıl önce Rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu tarafından kurulmuş olan bir partinin dava arkadaşları olarak karşınıza çıktık. Burada yıllardır teşkilatımızın içinde ola, ilçe başkanlığı yapan, il başkan yardımcılığı yapan, il genel meclis üyesi adaylığı yapan, sizin de kurucu dernek başkanınız olan Yılmaz Bulut ile beraber buraya destek istemeye geldik. Bildiğiniz gibi süreç başladı. Anadolu’nun tek temsilcisi olarak Yılmaz Bulut var. Bir tane adayımız var, Anadolu’nun tek temsilcisi. Onun için bu dönem birlik olacağız, birlikte olacağız. Yönetilen değil yöneten olacağız. Biz buna inandık, bu amaçla bu yola çıktık. Allah bize inşallah o günleri gösterir. Sizlerden destek istiyoruz. Sadece oy vermeyle değil, çalışmayla, hep birlikte hareket etmeyle inşallah bunu başaracağız. Listeler belli oldu. Başı çeken 2 tane aday var. İkisi de Trakya’nın yerlisi. Bizim listelerimize bakın. Ağırlıklı olarak Anadolu ateşini yakmaya çalıştık. Meydanlara çıktık, bundan sonra daha güçlü bir şekilde meydanlarda olacağız. Biz artık yönetilmek istemiyoruz” dedi.

 

“KENDİ ADAYLARIMIZLA SEÇİM MEYDANLARINDAYIZ”

 

Büyük Birlik Partisi olarak Tekirdağ’ın 11 ilçesinde kendi adaylarıyla seçime gireceklerini söyleyen Demircan “Kendi adaylarımızla, kendi amblemimizle seçimlerdeyiz. Biz hiçbir partinin arka bahçesi olmadık. Doğrudur, AK Parti ile görüşmelerimiz de oldu. Bu görüşmelerimiz de cumhur ittifakı kapsamında, Sivas’ta Cumhurbaşkanının konuşmasına kadar geçerli olan ittifaktı. O gün itibariyle ittifakımız bitmiştir. Biz kendi adaylarımızla Türkiye’nin her yerinde seçim meydanlarındayız. Çerkezköy’de de Anadolu ateşini Yılmaz Bulut ile yaktık. İnşallah 31 Mart’ta herkes neyin ne olduğunu görecek. Biz başkanlığa talibiz” dedi.

 

PROJE VE HEDEFLERİNİ ANLATTI

 

Ziyarette Yılmaz Bulut’a dernek yönetimi tarafından bir tarafından ‘Çerkezköy Malatyalılar Derneği’ diğer tarafında ‘Yılmaz Bulut’ yazısının yer aldığı atkı hediye edildi.  Yılmaz Bulut da “Kale içten fethedilir. Ben de ziyaretlerime Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun hemşehrileri olan Sivaslılardan başladım.  Sonra da kurucu başkanı olduğum Malatyalılar Derneği’ni ziyaret ettim” dedi. Bulut, ziyarette proje ve hedefleri ile ilgili dernek üyelerine bilgi verdi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU