Özgör'den teşekkürlü ve destekli veda

2014 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi seçilen, 5 yıldır belediye başkan yardımcılığı yapan ve açıklanan yeni meclis üyesi adayları listesinde yer almayan ?

GÜNDEM 22.02.2019 14:32:00 0
Özgör

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın listesinde yer alarak, Çerkezköy halkının oyları ile Belediye Meclisi Üyesi seçildiğini dile getiren İmdat Özgör “Seçimlerin ardından Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın teveccühü ile 5 yıl boyunca Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yaptım. Belediye Başkanımız Sayın Vahap Akay ve Teşkilatımızın kararı ile yeni dönemde Belediye Meclis listesinde yer almayacağım. Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın yeni dönem listesinde yer alacak tüm arkadaşlara canı gönülden başarılar diliyorum. 31 Mart’ta yapılacak Yerel Seçimlerinde Millet İttifakı Adayı olarak seçimlere katılacak olan Belediye Başkanımız Vahap Akay’a ve ekibine canı gönlüden başarılar diliyorum” dedi.

 

“HER TÜRLÜ KATKIYI SAĞLAYACAĞIM”

 

Bu süreçte üzerine düşen her türlü desteği ve katkıyı yapacağını belirten Özgör “İnşallah bu süreci el ele, kol kola, gönül gönüle tamamlayarak Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı yeniden Belediye Başkanı yapacağımızdan hiçbir şüphem yoktur. Cumhuriyet Halk Partisi’nin yetiştirdiği, sosyal demokrat bir yaşam anlayışını benimsemiş ve içine sindirmiş biri olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da partimizin, partimizin Adayı Sayın Vahap Akay kardeşimin yanında olacağım ve desteklemeye devam edeceğim” dedi.

 

HELALLİK İSTEDİ

 

Görev yaptığı 5 yıl boyunca kendisine desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı Vahap Akay başta olmak üzere CHP İlçe teşkilatına, belediye meclis üyelerinin tamamına, belediye personeline ve tüm Çerkezköylülere teşekkür eden Özgör “Hatalarımız, eksiklerimiz, noksanlıklarımız elbette olmuştur ama görev süremiz boyunca Genç Başkanımızın arkasında ‘Sevdamız Çerkezköy’ diyerek, 7 bölge ve 81 vilayetten gelen insanlarımızı kucaklamaya çalıştık. Bu süreçte kırdıklarımız, üzdüklerimiz varsa haklarını helal etsinler. Benden yana helal olsun. Bu seçim sürecinde ve bundan sonraki süreçlerde de her daim partimizin ve Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın koşulsuz ve şartsız yanında yer alacağımı bildirmekten onur duyar, üzerimize düşen bir sorumluluk olursa da taşın altına elimi koymaktan asla çekinmeyeceğimi Çerkezköy kamuoyu ile paylaşmaktan mutluluk duyarım” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU