"Beş yılda yaptıklarımız, ileride yapacaklarımızın teminatıdır"

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Velimeşe Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Yüksel, "Beş yılda yaptıklarımız ileride yapacaklarımız için temina

GÜNDEM 20.02.2019 14:46:00 0

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Velimeşe Mahallesi’nde vatandaşların evlerine konuk oldu. Ziyarette çalışmalarından ve gelecek projelerinden bahseden Başkan Yüksel vatandaşlar ile sohbet etti.

 

“ÖNÜMÜZDE YAPACAK DAHA ÇOK İŞİMİZ VAR”

 

Yaptıklarını ve yapacak olan çalışmalarını anlatan Başkan Yüksel, “ Velimeşe Mahallemizde sizlerle buluşmaktan mutluluk duyuyorum. Ergene ilçemizi geliştirmek adına çeşitli çalışmalarda bulunuyoruz. Yaptığımız çalışmaları sizlere doğru şekilde aktarmak görevimiz. Ergene ilçesi kurulduğunda ki mevcut zorlu şartların üstesinden hep birlikte çok çalışarak geldik. Önümüzde yapacak daha çok işimiz var. Beş yılda yaptıklarımız ileride yapacaklarımız için teminat veriyor. Tüm gücümüz ile Ergene’de sorunları çözmek ve ilçemizi modern seviyeye bir adım daha ulaştırmak adına yılmadan çalışıyoruz. Tüm mahallelerimize kaliteli hizmet götürmek için vatandaşlarımıza çağdaş belediyecilik anlayışımız ile imkanlar sağlıyoruz. Gelecek dönem de Ergene’yi aynı anlayışla daha da üst seviyelere çıkarmak için projelerimizi uygulamaya kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ergene bizim evimiz, Ergene’de yaşayan vatandaşlarımız da ailemiz” şeklinde konuştu.

 

Haber/ Yakup KARATEPE