İşte CHP'nin listesi

Çerkezköy'de Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediye meclis üyesi listesi netleşti. Listede İYİ Parti'den de 2 meclis üyesi adayı yer aldı. Cumhuriyet Halk Partisi, Çerkezköy'de meclis üyesi a

GÜNDEM 19.02.2019 09:52:00 0
İşte CHP

Bugün saat 10:00’da parti binasında İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ile birlikte açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, İlçe Seçim Kurulu’na teslim edilen listeyi kamuoyuyla paylaştı. Seçimlere yaklaşık 40 gün kaldığını belirten Camcı “2014’te Sevdamız Çerkezköy diyerek çıktığımız bu yolda çok değerli belediye başkanımız ve belediye meclis üyelerimizle dolu dolu bir 5 yıl geçirdiğimizi düşünüyorum. Çerkezköy Belediye Başkanımıza ve mevcut belediye meclis üyelerimizin gösterdiği başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Ekip ruhu içerisinde, birlik beraberlik içerisinde hareket ettiler ve Çerkezköy’ün 5 yılına imza attılar. 5 yılda Çerkezköy’e faydalı hizmetler ve eserler yarattıklarına inanıyorum” dedi.

 

“BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

 

İYİ Parti ile 24 Haziran seçimlerinde yapmış oldukları ittifak ve işbirliğini bu seçimde de yapacaklarını ve bu süreçte İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ile çok sık görüştüklerini dile getiren Camcı, “Çok sık bir araya geldik. Ve bu işbirliğini kendi aramızda çözdük” dedi. 5 tane mevcut belediye meclis üyesinin yeniden listede yer aldığını kaydeden Camcı “Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var. İYİ Parti’den de arkadaşlarımız var. Önümüzdeki süreç Çerkezköy’ümüze, Tekirdağ’ımıza ve ülkemize hayırlı olur inşallah” dedi. Çerkezköy’de seçimi kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren İlçe Başkanı Engin Camcı “İYİ Parti ile beraber Çerkezköy’ün sokaklarını gezerek neler yaptığımızı, bundan sonra neler yapacağımızı anlatıp inşallah tekrar 31 Mart 2019 seçimlerinde başarılı olacağımıza inanıyoruz” dedi.

 

“KİMSEYİ KIRMADAN BİR LİSTE HAZIRLAMAYA ÇALIŞTIK”

 

CHP’ye meclis üyesi aday adaylığı başvurusunda bulunan herkese teşekkür eden Engin Camcı “Çok fazla talep ve güzel bir teveccüh vardı. Onlar hepsi bizim için değerli. Çerkezköy 170 bin nüfuslu bir yer. Hiç kimseyi kırmadan bir liste ortaya çıkarmaya çalıştık” dedi.

 

SANDIĞA DAVET ETTİ

 

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin de “Yaklaşık 20-25 gündür yapmış olduğumuz görüşmelerin neticesini, Çerkezköy’ün kazanması adına, Çerkezköy’de İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi ile yapılan Millet İttifakının işbirliğinin olumlu yönde sonuçlanması adına yapmış olduğumuz çalışmaların sonucunu aldık. 20-25 günlük süreç içerisinde bizleri bütün süreçlerin içine dahil ederek bizimle el ele omuz omuza yürüdükleri için İlçe Başkanımıza ve Belediye Başkan Adayımız Vahap Akay'a teşekkür ediyoruz. Bizler de İYİ Parti seçmenini temsil eden makamda olduğumuz için İYİ Parti’ye gönül vermiş bütün vatandaşlarımızı bundan sonra CHP ile yapmış olduğumuz işbirliği çerçevesinde belediye başkan adayımızı Vahap Akay’ı desteklemek için sandığa davet ediyoruz” dedi.Bu süreçte pek çok konunun gündeme geldiğini kaydeden Erseçkin, “Biz ilk bir araya geldiğimizde ‘Biz beraber yürüyeceğiz, CHP - İYİ Parti olarak bu bayrağı Çerkezköy’de dalgalandırmaya devam edeceğiz’ cümlesiyle başladık. Çerkezköy için iyi bir sonuç olacağını düşünüyoruz. Belediye Başkan Adayımız Vahap Akay’a, seçmenimizin sağduyusuna inanıyoruz. İnşallah 31 Mart akşamı hep birlikte başkanımızın elini havaya kaldırarak coşkulu bir atmosfer yaşamayı umut ediyoruz. Şansımız, yolumuz, bahtımız açık olsun” dedi.

 

İŞTE O LİSTE

 

İlçe Başkanı Engin Camcı, Cumhuriyet Halk Partisi’nin meclis üyesi aday listesini de açıkladı. İşte o liste:

1- Cengiz Memiş, 2- Gökay Keleşoğlu, 3- Nihat Mıstık, 4- Erdal Zengin, 5- Enver Bayram, 6- Taner Bahar, 7- Beytullah Coşkun, 8- Serdar Ürkmez, 9- İbrahim Çekçi, 10- Mehmet Şahin Yılmaz, 11- Dilek Köksal – İYİ Parti Adayı, 12- Kemal Buzkuş, 13- Memet Kar, 14- Cevcet Aykaç, 15- Gülten Altay, 16- Caner Kurtoğlu, 17- Özcan Cengiz – İYİ Parti Adayı, 18- Mehmet Kırık, 19- Necat İlhan, 20- Cuma Erce, 21- Emel Danyeli, 22- Mustafa Metin, 23- Aslı Şahinkaya, 24- Hüseyin Oygar Göre, 25- Neriman Bayram, 26- Koray Malkoç, 27- Bülent Tamsalıç, 28- Sedat Çolak. Kontenjan: 1- Nedim Yılancı, 2- Bulut Becerik, 3- Memet Hanifi Karataş.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU