Sevgi bir günle sınırlı kalmamalı

Kapaklı Belediyesi tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Etkinlikte Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, eşi Fatma Mandalı ile dans ederken, sevgi fallarının da okunduÄ?

GÜNDEM 15.02.2019 15:29:00 0
Sevgi bir günle sınırlı kalmamalı

Kapaklı Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla etkinlik düzenlerken, vatandaşlar etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte sevgi falı çekilirken, anı ölümsüzleştirmek adına fotoğraf alanı oluşturuldu. Günün anısına vatandaşlara çeşitli hediyeler verildi.Saat 14:00’da Eski Belediye Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da eşi Fatma Mandalı ile birlikte katıldı.

 

SEVGİ FALLARI OKUNDU

 

Programda sevgi falları okunurken, vatandaşlar kalp şeklinde kesilen kağıtların üzerine yazılan sevgi notlarını sepetten rast gele çekerek, sevgi fallarını okudu. Kapaklılılar başta olmak üzere tüm insanların 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutlayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, sevginin bir günle sınırlı kalmamasını, insanların her anlarını sevgiyle geçirmesini diledi.

 

DANSLI KUTLAMA

 

Mandalı’nın konuşmasının ardından etkinlik müzik ile devam ederken, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Sevgililer Günü’nü eşi Fatma Mandalı ile dans ederek kutladı. Vatandaşlar da dans ederek Mandalı çiftine eşlik etti. Kapaklı Belediyesi tarafından kurulan fotoğraf alanında eşleri ve aileleri ile fotoğraf çektiren vatandaşlar mutluluklarını ölümsüzleştirdi. 14 Şubat Sevgililer Günü etkinliğinde vatandaşlara hediyeler verilirken, çeşitli ikramlarda da bulunuldu.

 

Haber / Özge MERİÇ