"5 yıl boyunca işbirliği içinde çalıştık"

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 74 mahalle muhtarına 5 yıllık çalışma dönemi boyunca gerçekleştirdikleri özverili çalışmalar ve gösterdikleri işbirliği dolayısıyla teşekk

GÜNDEM 15.02.2019 15:18:00 0

Muhtarlarla öğle yemeğinde bir araya gelen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 5 yıl boyunca birlikte çalıştıkları mahalle muhtarlarına teşekkür etti. 5 yıl boyunca muhtarlarla yüksek bir işbirliği ruhu içinde çalıştıklarını ve büyük bir aile olduklarını söyleyen Eşkinat “Özellikle köylerde görev yapan muhtarlarımıza seslenmek istiyorum. Benim köylerin mahalleye dönüştürülmesi ile ilgili düşüncelerimi biliyorsunuz. Sizlerin atadan, dededen biriktirdiğiniz mallarınıza bizler emanetçi olarak 5 yıl boyunca gözümüz gibi baktık. Söz verdiğimiz gibi tek bir karış köy arazisini dahi satmadık ve köy tüzel kişiliklerinin geri verilmesi sonrası sizlere iade etmek üzere koruduk. Sizlerin de bizler gibi bütün bu çalışma döneminde büyük özveriyle işinizi yaptığınızı bildiğimiz için, yeni dönem öncesi bir araya gelmek ve mevcut dönemde büyük bir işbirliği içinde yaptığımız çalışmaları taçlandırmak adına sizlere teşekkür etmek istedik” dedi.

 

PLAKET VERİLDİ

 

Eşkinat konuşmasının ardından 74 mahalle muhtarına teşekkür plaketi verdi. Ayrıca muhtarlara Süleymanpaşa Belediyesinin çevre dostu projelerinden biri olan bez alışveriş torbaları içinde çeşitli hatıra eşyaları da hediye edildi.

 

Haber / Aleyna ÇELİK