Nigar Soyak yeniden başkan

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi'nin olağan kongresi dün akşam saat 19:00'da dernek binasında yapıldı. Mevcut başkan Nigar Soyak'ın tek listesi ile gidilen seçim

GÜNDEM 12.02.2019 16:14:00 0
Nigar Soyak yeniden başkan

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi’nin olağan kongresi dün akşam saat 19:00’da dernek binasında yapıldı. Dernek binasında yapılan kongrenin açılışında konuşan ÇYDD Çerkezköy Şube Başkanı Nigar Soyak, “Çağdaş yaşamayı, aydınlanmayı, laikliği  ve bilimi rehber edinen, bu uğurda emek vermiş derneğimizin kurucusu başta Prof. Dr. Türkan Saylan hocamızı ve diğer gönüllüleri saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi. Soyak, derneğe destek verenlere teşekkür etti.

 

DİVAN HEYETİ OLUŞTURULDU

 

Kongre divan heyetinin oluşturulması ile devam etti. Divan başkanlığına Yıldırım Karaoğlu seçilirken, katip üyeliklere de Uğur Erem ve Nurtekin Erol seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından faaliyet raporu, denetim raporu gelir gider hesap raporu ve tahmini bütçe tek tek okunarak oylamaya sunuldu.

 

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

 

Gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından seçimlere geçildi. Mevcut Başkan Nigar Soyak’ın tek listesi ile gidilen seçimlerde Yönetim Kurulu Asil üyeliklerine Nigar Soyak, Ayhan Akbıyık, Coşkun Tunalı, Emel Çinte, İlknur Sevgi, Özgür Sönmez ve Cihan Pektaş seçildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU