Başkan Vekili Sevil, çalışmaları inceledi

Belediye Başkan Yardımcısı ve Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş ile birlikte, yapımı devam eden Kent Park 2. Etap ve Kültür Merkezi çalışmalarını inceleyen Çerkezköy Belediye Başkan Veki

GÜNDEM 11.02.2019 16:40:00 0
Başkan Vekili Sevil, çalışmaları inceledi

Kapalı Pazar Yeri yanındaki alanda devam eden Kent Park 2. Etap çalışmalarını inceleyen Başkan Vekili Yüksel Sevil, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 

“KISA SÜREDE TAMAMLANACAK”

 

Kent Park 2. Etabında sona gelindiğini belirten yetkililer çalışmaların yaklaşık 10 gün içinde tamamlanacağını ifade etti. Kent Park alanına yetişmiş çam fidanı, Akçaağaç ve ıhlamur olmak üzere toplamda bin adet ağaç dikildiğini belirten yetkililer, çim sahaları ve yeşil alanlarda ise çiçek dikimi çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Park alanı içinde yer alan çocuk oyun gruplarının bir kısmının montajının yapıldığını söyleyen yetkililer, “Bir oyun grubunun daha montajı yapılacak. Park içinde yer alan voleybol, basketbol ve tenis sahalarının alt zeminleri ile çocukların oyun alanlarında kauçuk döşeme çalışmaları devam ediyor” dedi. 

 

IŞIKLANDIRMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

 

Kent Park 2. Etabında yer alan kafeteryanın ışıklandırma çalışmaları ile zemin kaplama çalışmalarının yapıldığını dile getiren yetkililer “Parkın tamamında ışıklandırma çalışmaları tamamlandı. Birkaç gün içinde de yeşil alanların çimlendirilmesi çalışması yapılacak” dedi.

 

800 KİŞİLİK KONFERANS SALONU

 

Yüksel Sevil ve Kemal Gümüş, Kent Park’ın ardından Kültür Merkezi’nde inceleme yaparak son durum hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Kültür Merkezi’nde 800 kişilik konferans salonu, 150 kişilik nikah salonu, 3 adet sinema salonu ve 2 adet tiyatro salonunun koltuklarının yerleştirildiğini belirten yetkililer 3 adet çok amaçlı salonda da ışıklandırma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

 

10-15 GÜN İÇİNDE TAMAMLANACAK

 

Kültür Merkezi içinde idari bürolar ile personel çalışma odalarındaki çalışmalarda da sona gelindiğini dile getiren yüklenici firma yetkilileri, Kültür Merkezi’nde 10-15 gün içinde çalışmaların tamamlanacağını belirtti.

 

“AÇILIŞINI HALKIMIZLA BİRLİKTE YAPACAĞIZ”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın 2014 seçimlerinde en büyük ve en önemli projelerinden biri olan Kültür Merkezi’nin açılışına sayılı günler kaldığını söyleyen Belediye Başkan Vekili Yüksel Sevil, “Bu ay içinde Kent Park 2. Etap Çalışmaları ve Kültür Merkezi çalışmaları tamamlanacak. Bu ay içerisinde bu iki önemli projenin açılışını halkımızla birlikte yapacağız” dedi. Vahap Akay’ın Çerkezköy’e güzel hizmetler yaptığını söyleyen Sevil, “Yeni dönemde de çok daha farkı ve güzel hizmetler kazandıracaktır” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU