Şarköy Cemevi'nde sona gelindi

Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından Şarköy'de yapımı devam eden Sosyo Kültürel Tesiste (Cemevi) incelemelerde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye BaşkanÄ

GÜNDEM 11.02.2019 14:02:00 0
Şarköy Cemevi

Tesisi ziyaret ederek gelinen son durum hakkında teknik personelden bilgi alan Albayrak “Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden beri Tekirdağ'da görülmemiş büyüklükte projeleri hayata geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz. 11 ilçemiz ve 355 mahallemizde 1 milyonu aşan büyük bir nüfusa hizmet götürüyoruz. Bütün ilçelerimizin ayrı sorunları ve ihtiyaçları var. Nerede hangi konuda hizmete ihtiyaç duyuluyorsa onu gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

AÇILIŞI MARTTA YAPILACAK

 

Altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan kırsal kalkınmaya, kültürden turizme, eğitimden spora kadar çok geniş bir yelpazede hizmet verirken dini, sosyal ve kültürel hizmetleri ihmal etmelerinin söz konusu olmadığını söyleyen Albayrak “Bu kapsamda vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yapımına geçtiğimiz yıl başladığımız Şarköy Cemevi'nin çalışmalarında sona geldik. Tesisimizin açılışını önümüzdeki ay içerisinde vatandaşlarımızla birlikte gerçekleştireceğiz” diyerek bu tesisin Alevi ve Bektaşi vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti.

 

Haber / Aleyna ÇELİK