"El değmemiş cadde ve sokak bırakmayacağız"

İlçenin çeşitli noktalarında sıcak asfalt ve beton yol çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Hava şartları elverdiği sürece yol yapım ve o

GÜNDEM 11.02.2019 13:28:00 0

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin çeşitli noktalarında sıcak asfalt ve beton yol çalışmalarını sürdürüyor.

 

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

 

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, üst yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini, vatandaşların ulaşım konusunda mağduriyet yaşamalarını önlemek adına ilçe genelinde yol yapım çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

 

ASFALT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

 

Başkan Mandalı, Kapaklı halkının, hizmetlerin en kalitelisine layık olduğunu ve çalışmaların titizlikle devam ettiğini ifade ederek, Cumhuriyet ve Atatürk Mahalleleri’nde Yunus, Ümran, Arıtürk, Dilekbaşı, Şehit Kerem Aksoy, Gökdağ, Songül, Kalender, Hamido Sokak ve Hacı Ahmet Yesevi Caddesi ile Karaağaç Mahallesi’ndeki Karadağ Caddesi’nde beton yol ve sıcak asfalt çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

 

HAVA ŞARTLARI ELVERDİĞİ SÜRECE DEVAM EDECEK

 

Hava şartlarının elverdiği sürece yol yapım ve onarım çalışmalarının devam edeceğini söyleyen Mandalı, “Kapaklı’da el değmemiş sokak ve cadde bırakmayacağız” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU